Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Milana, Katarina, Dženana i Kristina prošle dalje u baražu (Foto)

Takmičenje Zvezde Granda 2014 večeras je proteklo u znaku ženskog baraža, a od njih trinaest, samo četiri kandidatkinje uspelo je da prođe u sledeći krug, to su: Milana Stevanov, Katarina Gardijan, Dženana Điđić i Kristina Jovanović.

Zvezde Granda 2014: Milana, Katarina, Dženana i Kristina prošle dalje u baražu (Foto)



Zvezde Granda 2014: Bakir, Mladen, Almir i Miloš prošli dalje u trećem baražu! (Foto)
Počeo je novi krug takmičenja Zvezde Granda , a ove subote održan je ženski baraž u kome je samo četiri kandidatkinje izborilo plasman u treći tok takmičenja. Od samog početka emitovanja osme sezone Zvezde Granda, puno kandidatkinja se plasiralo u dalji tok takmičenja, a večeras su petočlani žiri i članovi tima produkcije "Grand" izabrali još četiri takmičarke koje su uspele da izbore plasman u naredni krug.



Bilo je takmičarki koje nisu uspele da ponovo oduševe žiri, ali bilo je i devojaka koje su po mišljenju čelnih ljudi jako napredovale.



Iako su u prethodnim emisijama bili složni, večeras mišljenja Ace Lukasa, Zorice Brunclik, Snežane Đurišić, Šabana Šaulića  i Dragana Stojkvića Bosanca nekoliko puta se nisu poklopila, ali su uspeli da izaberu devet devojaka koje su se plasirale u baražni deo večeri: Žika Jakšić, Saša Popović i Lepa Brena omogućili su prolaz još za četiri koje nisu dobile svih pet slova od muzičkih sudija.



Nesuglasice između muzičkog i žirija Grand produkcije ove večeri nisu uticala na odluku da se trinaest devojaka nađe u baražu, a samo njih četiri uspeće da se vrate u dalji tok takmičenja.



U baražu u kome kandidatkinje pevaju samo po jedan refren bilo ih je trinaest , što je ponovljeni scenario od prethodne nedelje, kada se u muškom baražu našlo isto toliko kandidata, a žiri je odlučio koja su  kandidatkinje zaslužile da se plasiraju u naredni krug, to su četiri učesnice: Milana Stevanov, Katarina Gardijan, Dženana Điđić i Kristina Jovanović.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>