Region

Svet

Ples sa zvezdama: Takmičari dobili svoje partnere, od sledeće nedelje počinju eliminacije! (Foto)

Nakon što je "Ples sa zvezdama" počeo nastupom Ane Kokić, takmičari su se predstavili publici, izneli svoje motive za učešće ali i želju za pobedom u ovom šouu, a onda su i dobili svoje parove sa kojima će raditi do kraja takmičenja.

Ples sa zvezdama: Takmičari dobili svoje partnere, od sledeće nedelje počinju eliminacije! (Foto)



Ples sa zvezdama je počeo, Ana Kokić otvorila šou u ulozi Rijane (Foto)
Prvo veče čuvenog takmičarsog šou programa Ples sa zvezdama počelo je u duhu dobrog raspoloženja, a voditelji Irina Radović i Aleksa Jelić potrudili su se da tako ostane do kraja prve epizode. Veče je otvorila Ana Kokić, a onda su se takmičari predstavili publici. Usledilo je predstavljanje žirija i profesionalnih plesača koji će se naći u paru sa 14 poznatih ličnosti koje se takmiče za pobedu u ovom šouu.



U samom startu, plesači i sudije najavili su visok nivo profesionalizma u kome se greške i nespremnost neće tolerisati. Posle ovakvih izjava budućim plesačima nije bilo svejedno, ali mogu da odahnu do sledećeg vikenda kada će početi eliminacije iz ovog takmičenja, dok se veliko finale najavljuje za jun ove godine.



Svih 14 takmičara dobilo je svog para koji će raditi sa njima i učiti ih plesnim koracima, žiri je imao nekoliko saveta za učesnike koje će od sledeće nedelje ocenjivati, a što se takmičara tiče, kolektivni utisak je: "Mi ovo nećemo moći da izvedemo", posebno nakon što su profesionalni plesači demonstrirali razne plesove koje ćemo moći da gledamo do kraja šoua.



Uvodno veče u "Ples sa zvezdama" uglavnom je bilo posvećeno predstavljanju takmičara i plesova, demonstracijama koje su plesači izveli, kao i upoznavanju sa žirijem, a od sledeće nedelje ovaj šou zaista postaje takmičarskog karatera i žiri, ali i publika, odlučivaće o tome ko nastavlja takmičenje, a ko odlazi kući.

Autor: M.P.
Foto: Arhiva TV Prva/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>