Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila i Boran se suprotstavljaju običajima, štite Umu od venčanja sa Dilaverom! (Foto)

Umu dolazi kod Sile i Borana kako bi zatrazila pomoć, govori im da je želela da se ubije, ali da je odustala zbog dece. Sila joj govori kako treba da se opusti i da niko na silu ne može da je uda.

Serija Sila večeras: Sila i Boran se suprotstavljaju običajima, štite Umu od venčanja sa Dilaverom! (Foto)



Serija Sila večeras: Umu pomišlja na samoubistvo, da li će oduzeti sebi život? (Foto)
Dilaver Dželilu udara šamar zbog problema koji su nastali zbog tužbe koju je Silin otac podneo. Ajše objašnjava Husejinu kako je situacija u kući napeta, jer će sigurno biti mnogo problema što je Boran odolučio da Umu skloni kod njih.

Umu je u strahu od sveg što je čeka i u razgovoru sa Silom i Narin, govori kako Zinara niko neće moći da spreči u nameri da je uda za Dilavera, ali da se nada da će Boran uspeti  da ubedi strica i da je zbog toga došla kod njih da zatraži pomoć.

Serija Sila večeras: Esma posećuje Umu, Boran saznaje ko je pucao na Dilavera! (Foto)
Firuz i Boran razgovaraju kako bi Zinara trebalo obavestiti da je Umu kod njih, ali se boran suprotstavlja ocu, jer ne želi da komunicira sa stricem više. Dželil otkriva Berdihan da se pposvađao sa Dilaverom. Šivan dolazi kod Zinara i prenosimu Boranovu poruku, da je Umu kod njih u kući.

Serija Sila večeras: Zinar aga izbacuje Firuza iz plemena! Umu saznaje da će morati da se uda za Dilavera (Foto)
Dilaver dolazi kod oca kako bi mu rekao da je bio kod Umu, ali da je nije zatekao u kući. Govori mu da je na ulazu sreo Šivana i da bi voleo da zna šta se dešava. Besni Zinar govori sinu kako nije uspeo da zaštiti snajku sa kojom će se za tri dana oženiti i otkriva mu da je Umu otišla kod Borana kući kako bi se zaštitila. Dilaver je ubeđen da su je Sila i Boran prevarili i traži odobrenje oca kako bi je doveo, ako treba spreman je da zatraži pomoć i Ahmet age. To u Zinaru izaziva bes i udara šamar Dilaveru uz rečenicu da ako još jednom spomene hmet agu, da će ga prebiti.



Otac mu govori da nigde ne sme da ide bez njegovog znanja i da niko ne sme da sazna da mu je snajka pobegla. Kesver ubeđuje Umu da mora da ispoštuje volju plemena i da niko ne sme da bude povređen zbog njene ne promišljene oduke u tom momentu Sila čuje razgovor i moli Umu da ode kod dece jer je trebaju.

Sila ubeđuje Umu da je dobro postupila i da ne treba da previše razmišlja o svemu, jer je tako najbolje za nju i njenu decu. Sila moli Borana da razgovara sa majkom, jer na sve načine pokušava da Umu oetra iz kuće. Zinar dolazi kod Firuza kako bi odveo Umu kući, dok mu Firuz i Boran saopštavaju da oni nikoga neće izbaciti iz njihovog doma i da će Umu sama odlučiti kada dođe vreme za to. Boran govori stricu kako niko ne može da je odvede dok ona sama ne kaže da želi da se vrati kući.

Kesver dolazi kod Sile i govori joj kako neće uspeti da spreče venčanje i da će samo svojom odlukom napraviti razdor u porodici, jer Umu ne može stalno ostati kod njih. Zinar govori Dilaveru kako nije uspeo da dovede Umu kući, ali da će narediti nekome da to učini. Sila govori Boranu kako njegova majka uporno govori da Umu mora da se uda za Dilavera i da će sama predati Umu Zinaru. Sila pokušava da ubedi Borana da je Umu u teškoj situaciji, ali nailazi na otpor kod njega.

Kesver dolazi kod Umu i objašnjava joj kako nema nišra protiv da ostane u kući, ali da će njoj i deci najbolje biti u kući Zinar age i da neće uspeti da se suprotstavi običajima. Da li će se Umu ipak vratiti kući i pristati na venčanje?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>