Region

Svet

Ceca Ražnatović u vili engleske kraljice: Elizabeta je simpatična bakica

Pevačica Ceca Ražnatović će večeras održati koncert u Lagunu, u Švajcarskoj, a organizatori su se potrudili da folk zvezda ima sve što joj je potrebno, između ostalog i vila u kojoj je veoma čest gost niko drugi do kraljice Elizabete.

Ceca Ražnatović u vili engleske kraljice: Elizabeta je simpatična bakica



Ceca Ražnatović ispunila želju bolesnoj Selmi: Jedva sam čekala ovaj emotivan susret (Video)
Folk diva Ceca Ražnatović će u švajcarskom gradu Lagunu večeras prvi put odžati koncert, a da su joj organizartori obezbedili kraljevski doček svedoči to  da će pored hotela pevačici biti na rapolaganju i čuvena vila Leopoldo, u kojoj je između ostalog odesedala kraljica Elizabeta.

Ceca Ražnatović osvojila Ljubljanu: Sjajna atmosfera i odlična publika! (Foto+Video)
"Organizatori koncerta su se potrudili da folk diva ima tretman kakav dolikuje kraljici, pa će pored hotela, u neposrednoj blizini hale, Ceci na raspolaganju biti i čuvena Vila Leopoldo, u kojoj su prethodnih godina odsedali mnogi svetski monarsi, između ostalog i članovi britanske kraljevske porodice. Ova vila omiljena je kraljici Elizabeti, koja je njen čest gost. Izuzetno raskošno imanje s vlastitom botaničkom baštom ima nekoliko kraljevskih apartmana, od kojih samo za jedan treba izdvojiti 2.200 evra za noć", rekao je izvor iz organizacije koncerta.

"Čula sam da za koncert vlada ogromno interesovanje i naravno da me raduju takve informacije, a što se nastupa tiče, moja publika zna šta može da očekuje od mene i sigurna sam da će ovo biti jedno čarobno veče", rekla je Ceca i dodala: "Nikada mi nije bilo bitno koliko je on luksuzan. Što se kraljice Elizabete tiče, ona je baš simpatična bakica".

Autor: A.K.
Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>