Region

Svet

Edin Škorić demantovao pisanje medija: Jelena Jovanović nije trudna!

Nakon što su paparaci Edina Škorića i Jelenu Jovanović uslikali kako izlaze iz Doma zdravlja proširila se vest da će ovaj par uskoro dobiti prinovu. Kako bi sprečio medijske spekulacine, odbojkaš je na svom Fejsbuku odmah demantovao vest.

Edin Škorić demantovao pisanje medija: Jelena Jovanović nije trudna!Jelena Jovanović trudna?! Edin je nervozno čekao ispred Doma zdravlja (Foto)
Iako je fanove Jelene Jovanović i Edina Škorića veoma obradovala vest da će uskoro postati roditelji, proslavljeni odbojkaš stavio je tačku na medijske spekulacije kada je postavio status na svom Fejsbuk profilu, u kome je naveo da njenova izabranica nije u drugom stanju.

"Dobro jutro dobri ljudi! Za dobar dan evo jedan demant na brzinu: Jeca nije trudna i novine pišu svasvašta. Provedite dan nasmejani i srećni sa ljudima koje volite”, napisao je Edin na svom Fejsbuk profilu.Jelena Jovanović i Edin Škorić koji su vezu započeli tokom poslednje sezone rijalitija Farma nekoliko puta su raskidali i mirili se, a sada kada su se konačno skrasili u uživaju u svojoj ljubavi.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Jelena Lj Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>