Region

Svet

Minja Miletić: Nije mi bilo lako da napustim televiziju Pink, moje vreme tek dolazi!

Minja Miletić nedavno je napustila televiziju Pink i otkrila da joj se tek sad otvaraju velika vrata otkako je prihvatila novi angažman na kanalu N1 koji će početkom maja početi sa svojim emitovanjem.

Minja Miletić: Nije mi bilo lako da napustim televiziju Pink, moje vreme tek dolazi!



Minja Miletić posle četiri godine u suzama napustila Pink televiziju!
Šarmantna voditeljka postala je novo zaštitno lice televizije N1 koja će uskoro krenuti sa svojim emitovanjem, a Minja Miletić kaže da joj,  iako je tek potpisala ugovor sa novom televizijom, novi angažman otvara velika vrata u budućoj novinarskoj karijeri.

Minja Miletić postala zaštitno lice televizije N1!
" Kanal N1 je najbolji za svakog novinara informativnog programa kao deo mreže "CNN", najuticajnijeg informativnog programa na planeti. Logično je bilo da prihvatim ponudu kao veliki poslovni izazov, ali mi nije bilo lako napustiti Pink posle divne četiri godine u toku kojih sam stekla ne samo divne kolege već i prijatelje. Ovu šansu nisam smela da propustim. Nisam nikada radila sa Jugoslavom Ćosićem, ali ga izuzetno cenim i radujem se što sam deo njegovog tima", rekla je voditeljka i objasnila zašto se rasplakala nakon napuštanja Pink televizije:

"Radi se o iskrenoj emociji koju nisam mogla da sakrijem, ali malo su to mediji preuveličali. Zaista sam se vezala za sve kolege u jutarnjem programu i rastanak sa njima me je rastužio, a oni su mi uzvratili cvećem i iskrenim emocijima mi pokazali da žale što odlazim".

Lea Kiš i Minja Miletić odlaze s Pinka?
Minja Miletić ne krije i da joj je velika želja da se ostvari u ulozi majke: "Moram da priznam da imam želju da se stvarim u ulozi majke.Verujem da svaka žena ima tu želju, ali takve stvari ne treba forsirati i raditi pošto-poto. Za dete je svako vreme pravo, te u tom smislu moje vreme tek dolazi. I mislim da je najvažnija ljubav između dvoje ljudi, poverenje i poštovanje, ali nisam formalista po tom pitanju pa papir ne smatram neminovnim. Meni je važno da moja ljubav sa partnerom traje zauvek i da dete bude kruna naše ljubavi", zaključila je voditeljka.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>