Region

Svet

Ivan Ivanović na tragu još jednoj holivudskoj zvezdi (Foto)

U novoj epizodi omiljene emisije zabavnog karaktera "Veče sa Ivanom Ivanovićem" naći će se još jedna strana glumačka zvezda - Entoni La Palja, a kako će mu i zbog čega najbolji šoumen biti na tragu, saznaćete večeras.

Ivan Ivanović na tragu još jednoj holivudskoj zvezdi (Foto)



Franko Nero na terenu Ivana Ivanovića! Originalni Đango? (Foto)
Naime, 186. izdanje popularnog druženja sa Ivanom Ivanovićem dovodi u studio Prve TV australijskog glumca Entoni La Palju koji je osvojio Zlatni globus ulogom FBI agenta Džeka Malona u seriji "Bez traga", koju možete pratiti na kablovskom kanalu Prva Plus. Prethodnih nekoliko nedelja glumac boravi u Beogradu zbog potreba snimanja novog filma "Newcomer", o čemu će detaljnije govoriti večeras.


Uz već proverenu dozu humora i sjajno veče kraj malog ekrana, kao i svakog petka u dobro uvrđenom terminu - 21.15h, šarmantni Ivan pričaće sa gostom o njegovom privatnom životu, značajnim filmskim ulogama koje su ga proslavile; od kojih je po mnogima najupečatljivija u filmu "29. ulica", kao i najzanimljivijim utiscima koje nosi iz naše prestonice. Muzički deo večeri poveren je grupi grupi "Ođila".

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs, Instagram/Ivan Ivanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>