Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Umu pomišlja na samoubistvo, da li će oduzeti sebi život? (Foto)

Dilaver i Umu provode veče na terasi i shvataju da će se zakon sprovesti, ali se dogovaraju da brak neće konzumirati. Esma skuplja hrabrost, pojavljuje se u njihovoj kući i započinje razgovor sa Umu pre nego što ode iz Midjata. Iako Esma pokušava da bude saosećajna, Umu ne može da oprosti izdaju koju je doživela od Esme i Džihana.

Serija Sila večeras: Umu pomišlja na samoubistvo, da li će oduzeti sebi život? (Foto)



Serija Sila večeras: Esma posećuje Umu, Boran saznaje ko je pucao na Dilavera! (Foto)
Nakon saznanja da će dete koje Esma nosi imati Džihanovo prezime, Umu doživljava šok i izbacuje je napolje. Boran saznaje da je Dilaver upucan po naređenju Ahmet age. Umu odlazi kod Zinara i saopštava mu da nije uredu da Esmino dete nosi Džihanovo prezime i da ona smatra da je to nedopustivo. Ljuta je na svekra što je doneo odluku,a da nije nju pitao za mišljenje.

br />
Tužna i očajna Umu moli Zinara da je ne udaje za Dilavera, ali joj on odlučno odgovara da je to završena stvar i da će se svadba uskoro organizovati. Zinar saznaje da je Ahmet aga naredio napad na Dilavera, očajna Umu razmišlja kako da nastavi sa svojim životom. Ne želi da se uda za Dilavera i pomišlja na samoubistvo.Uzima pištolj i prislanja ga sebi na čelo, u poslednjem trenutku ulazi Narin i zatiče Umu sa pištoljem u ruci.

Iako se predomislila i odustala od samoubistva Umu dolazi da traži pomoć od Sile i Borana kojima govori da je samo zbog dece odustala od namere da sebi oduzme život. Sila joj govori da će sve biti uredu i da niko ne može na silu da je uda....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>