Region

Svet

Marijana Mateus se zanela u nabrajanju pozorišta - još jedan lapsus? (Video)

Dizajnerka Marijana Mateus je pre dva dana prisustvovala premijeri u Pozorištu na Terazijama na predstavi "Cimet i vanila", a za čije glavne glumice  je upravo ona kreirala haljine.

Marijana Mateus se zanela u nabrajanju pozorišta - još jedan lapsus? (Video)



Marijana Mateus poljupcima čestitala rođendan bivšem mužu (Foto)
Spisateljica i voditeljka Marijana Mateus je dizajnirala haljine za glavne glumice, za predstavu "Cimet i vanila" koja se održala na Pozorištu na Terazijama. I sama je prisustvovala premijeri, a u emisiji "Ekskluziv" je otkrila da su joj baš beogradska pozorišta nedostajala dok je živela van Srbije.

Marijana Mateus: Osećam se moćno u društvu biznismena, moć je najjači afrodizijak!
"Kada sam se pre pet godina vratila u Beograd bila sam presrećna što ću moći da idem u pozorište. Ono što mi je nedostajalo poslednjih 20 godina je baš bio odlazak u pozorište i druženje sa meni dragim prijateljima", rekla je dizajnerka i dodala: "Zaista ne postoje predstave koje nisam odgledala, a da sam se zatekla u Beogradu".

"Niko nije tu da nama pomogne ili stane uz nas, nije lako, umetnicima pogotovo", rekla je zabrinuto Marijana na to što se vrlo malo novca izdvaja iz budžeta za pozorišta.

A povodom jučerašnjeg Svetskog dana pozorišta Marijana je imala svoje preporuke: "Ljudi bi trebalo da nađu malo vremena i odu nešto da pogledaju, nije važno da li je to Pozorište na Terazijama, da li je to Jugoslovensko Narodno, da li je to naše glavno Narodno, mislim, apsolutno nije važno gde".



Autor: A.K.
Izvor: Puls.rs
Foto: Instagram/Marijana Matthaus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>