Svet

Region

Enrike Iglesias krije devojku od oca? Hulio Iglesias i nakon 12 godina nije upoznao Anu Kurnjikovu

Iako su Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova već dvanaest godina u vezi, Enrikeov otac Hulio je veoma tužan jer nije imao priliku da upozna izabranicu njegovog sina.

Enrike Iglesias krije devojku od oca? Hulio Iglesias i nakon 12 godina nije upoznao Anu Kurnjikovu



Latino zvezda Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova su dugo vremena u vezi, i sudeći po njihovim izjavama ne planiraju da se venčaju. Ali to nije ono što pogađa Hulia, Enrikeovog tatu. Naime, on je izjavio da nikada nije upznao Anu.

Enrike Iglesijas nema nameru da ženi Anu Kurnjikovu: Brak nas neće učiniti srećnijim
"Moram vam reći istinu, nikad nisam upoznao Anu. Da, moja žena, moja deca jesu, ali ja nisam, nikad", rekao je slavni pevač. Njega je ta činjenica očigledno pogodila. "Ne znam kako, moja deca su veoma nezavisna, možda je zbog toga, jer Enrike putuje po čitavom svetu. Ali moram priznati, Ana je veoma lepa, moj sin ima veoma dobar ukus".

Pevač je takođe izjavio da je veoma ponosan na svog sina: "Veoma sam ponosan na Enrikea, on je izvanredan momak. Znam da nije lako pratiti stope svojih očeva. Ne mogu da kažem da li mi se to dopada ili ne, veoma mu dobro ide, on je veoma pametan i šarmantan momak".

Iako je slavni Hulio poznat po brojnim ženama koje su prošle kroz njegov život, izgleda da ga Enrike barem u tome ne prati. On je već dvanaest godina u stabilnoj vezi sa Anom.

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>