Style

Ljubav

Ines Jovanović, zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo: Nisam razmažena i uobražena (Foto)

U razgovoru sa Ines Jovanović koja je zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week-a, ona otkriva kako protiče njen uobičajen dan, ali i kako uspeva da održi svoju idealnu liniju i vitku figuru, a pored svega naglašava da nije uobražena i razmažena.

Ines Jovanović, zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo: Nisam razmažena i uobražena (Foto)



Svečano otvaranje - 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo (Foto)
Svoj uspeh ne duguje samo lepoti koju poseduje i koja joj je obezbedila ulazak u svet mode i glume, nego i drugim osobinama koje je krase. Iako je mlada, ima jasno izgrađene stavove i ciljeve, a njen sofisticirani izgled prati i velika profesionalnost.

Koliko ti znači činjenica da si ove godine izabrana za zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo?
Naravno da mi je drago što sam odabrana za zaštitno lice najznačajnijeg modnog događaja u BiH!  Zahvaljujem na ukazanom povjerenju kako čelnim ljudima Nivea tako i odlično odrađenom poslu fotografa Aleksandra Arsenovića i modne kreatorke Svjetlane Prole.



Možeš li se prisjetiti svojih početaka u svijetu manekenstva?
Bilo je to zaista davno. Imala sam samo 4 godine kada sam prvi put prošetala pistom. Od tada do danas, radila sam mnogobrojne revije u cijeloj BiH. Svaka revija predstavlja za mene novi izazov. Naravno, da neka mala trema uvijek postoji pred izlazak na scenu, ali kada izađem na pistu ona nestaje.

Veoma često manekenke se oprobaju i kao glumice ili voditeljke. Da li i ti imaš takve ambicije?
Pre dvije godine sam na nagovor jedne prijateljice došla u Pozorište mladih Tuzle, gdje sam i dalje član. Danas sam joj zahvalna što mi je predložila da uđem u svet glume. I manekenstvo i gluma za mene predstavljaju divno životno iskustvo, gde se nadograđujem kao ličnost, gde stečem nova radna iskustva ali i mesto gde sam upoznala mnogo divnih ljudi, pa mogu reći da sam sada bogatija osoba za nova poznanstva i prijateljstva koja sam ovde stekla...

Najljepši grad koji si posjetila?
Mnogo volim putovati. Svaka zemlja i svaki grad su priča za sebe i posebni su na svoj način. Grad kao grad mi se najviše dopao Pariz, a još su veliki utisak ostavili na mene i gradovi poput Nica, Cannes, Monaco i Milano. Grad u kojem bi voljela da živiš?
Za sada bih volela da živim u Londonu, jer me jako privlači taj grad i volim britanski akcenat heheh...



Kako održavaš vitku liniju?
Hmm, vitku liniju većinom održavam raznim treninzima, mada je ishrana u biti važnija. Pijem dosta vode dnevno i jedem raznovrsno, ali zdravo. Volim ribu, voće i povrće, a ponekad ukradem i koju čokoladicu haha.

Kako provodiš svoje slobodno vrijeme?

Najveće zadovoljstvo nalazim u trenucima koje provodim sa svojom porodicom i prijateljima. Koga pozoveš kada si loše volje? Koga ću drugog nego mamu .. Jedina osoba koja vam u takvim trenutcima može vratiti osmjeh na lice...

Koja je najveća zabluda koju ljudi imaju u vezi sa tobom?
U našoj državi postoje predrasude. Za mene je jako nezrelo donositi sud ili mišljenje o osobama koje ne poznajem. A meni se često dešava, da osobe koje me nisu niti upoznale, pričaju kako sam uobražena, razmažena i kako mi sve pada sa neba, ali svi oni koji me poznaju mogu potvrditi da to nije tačno.

Autor: M.P.
Foto: ABC Studio/Baris

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>