Svet

Region

Felipe Masa: Za Mihaela Šumahera se molim svakog dana, tako će i ostati dok se ne oporavi! (Foto)

Sutra će se navršiti tri meseca od kako je Mihael Šumaher doživeo nesreću na skijanju, kada je udario glavom o kamen, što je izazvalo ozbiljnu povredu glave. Kako bi mu spasli život, lekari su ga uveli u komu, a ta koma traje već skoro tri meseca.

Felipe Masa: Za Mihaela Šumahera se molim svakog dana, tako će i ostati dok se ne oporavi! (Foto)



Bivši lekar Mihaela Šumahera: Napravljeni su ozbiljni propusti u lečenju koji su umanjili šanse za oporavak!
I dok Mihael Šumaher još uvek ne daje znake da će se oporaviti i milioni njegovih fanova širom sveta polako se mire sa time da Šumi više nikada neće biti ono što je bio, saputnik iz Ferarijevog tima Felipe Masa kaže da se svakog dana moli za svog prijatelja i kolegu. "Svakog dana se molim i neću prestati da mislim na njega dok ne bude u redu", rekao je Felipe.

Mihael Šumaher sve mršaviji, za tri meseca izgubio 20 kilograma!
Mihael Šumaher doživeo je povredu tokom skijanja, 29. decembra, kada se kotrljao 34 metra, a nakon svega udario glavom o kamen. Obzirom da su povrede krajnje ozbiljno, medicinski stručnjaci kažu da prognoze u poslednej vreme nisu dobre, a postoje i spekulacije o tome da će se Šumaher prebaciti iz bolnice u Grenoblu u drugu ustanovu koja je predviđena za duži period medicinske nege.

Strani mediji već danima navode kako izgledi za Šumaherov oporavak nisu najbolji, a i njegov bivši lekar kaže da je došlo do propusta u lečenju koji su umanjili šanse za oporavak. Iako ne daje pozitivne znake, i iako je izgubio četvrtinu svoje telesne težine, Mihael Šumaher još uvek ima fanove i prijatelje, a posebno porodicu koja veruje u njegov oporavak i nada se najbolje ishodu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Felipe Massa

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>