Region

Svet

Zašto se Severina žali na presudu iako je donesena u njenu korist?

Severina Vučković napokon može odahnuti, jer su dani borbe za dete i propale ljubavi sa Milanom Popovićem iza nje. Ipak, ni nakon sudske odluke u njenu korist pevačica nije zadovoljna pa je otkrila razloge zbog kojih će uložiti žalbu.

Zašto se Severina žali na presudu iako je donesena u njenu korist?



Severina dobila starateljstvo nad sinom, nezadovoljna alimentacijom od 2.000 evra!
Iako se zbog odlaska na rehabilitaciju zbog nedavno operisane noge Severina nije pojavila na sudu, pobedila je bivšeg verenika, biznismena Milana Popovića i posle četiri ročišta dobila starateljstvo nad dvogodišnjim sinom Aleksandrom. Uz alimentaciju od 2.000 evra, kralju bakra je dozvoljeno da viđa sina dvaput mesečno, najduže na pet dana, uz mogućnost izvođenja iz Hrvatske.

Severina je, navodi portal Jutarnji.hr naravno odahnula kada ju je advokatica Jadranka Sloković obavestila o ishodu sudskog procesa, ali ipak nije u potpunosti zadovoljna presudom.

Dok je Severina govorila kakve će joj biti nove štake, usledio je poziv direktno iz Alkatraza! (Video)
"Zadovoljni smo s prvim delom presude da dete ostaje kod majke, jer to smo i tražili. Ali dete, po odluci suda, može ići i van Hrvatske na druženje s ocem, što po nama nije dobro jer ne može biti bez majke po nekoliko dana. Takođe, žalićemo se i na deo presude o visini mesečne nadoknade koju otac mora isplaćivati za dete. Naravno, 2.000 evra mesečno nije malo. Nije to mali novac koji ne bi zadovoljio potrebe deteta, nego se radi o tome da otac i dete moraju deliti finansijsku sudbinu, a obzirom da su Popovićeve finansije jake smatramo da i nadoknada treba biti veća", rekla je Jadranka Sloković za Jutarnji.hr.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>