Svet

Region

Princ Hari bira princezu u rijalitiju? Amerikanke u zabludi da se udaju za Harija!

Princ Hari i princ Vilijam su među najpoželjnijim muškarcima u Britaniji i svaka devojka volela bi da postane princeza, a kako je to već pošlo za rukom vojvotkinji od Kembridža Kejt Mildton, na redu je mlađi brat i devojka koju će on izabrati.

Princ Hari bira princezu u rijalitiju? Amerikanke u zabludi da se udaju za Harija!



Princ Hari odveo devojku na utakmicu. Kresida Bouns ipak prihvaćena u kraljevskoj porodici?
Kako mnoge Amerikanke sanjaju o tome da se udaju za Harija, televizijska stanica "Foks" u maju će pokrenuti rijaliti program "I wanna marry Harry", odnosno "Želim da se udam za Harija", a pobednica će imati priliku da se uda za mlađeg princa, i pridruži mu se na četvrtom mestu u redu za prestol. No, izgleda da su u celoj priči sve zaboravile da Hari već planira svoju budućnost sa lepom Kresidom.

I dok devojke misle da se bore za prestižnu nagradu, ne znaju da ovaj šou zapravo nema nikakve veze sa kraljevskom porodicom i pravim princem Harijem, ali da bi šou trajao i da bi učesnice do kraja ostale u zabludi, angažovan je i glumac Metju Hiks koji liči na princa i koji će ga glumiti do kraja rijalitija, dok se učesnicama ne saopšti istina.

Iako sve deluje pomalo neverovatno, jer koja devojka ne bi primetila da to zapravo nije princ Hari, ljudska naivnost je ipak neograničena pa je sve moguće. U svakom slučaju, ostaje nam da sačekamo početak ovog rijalitija pa procenimo da li je sve namešteno ili će se 12 devojka zaista boriti za Harija, koji u suštini i nije Hari.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/I Wanna Marry "Harry"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>