Svet

Region

Marijana i Nemeš napravili pravu pometnju! Oboje tvrde: Nismo raskinuli, i dalje smo zajedno!

Marijana Čvrljak nedavno je u intervjuu izjavila kako su ona i Nikola Nemešević na pauzi zbog lošeg odnosa, što su svi mediji protumačili kao prekid veze. Međutim, intrigantni par je sada potvrdio da nije tačno da su raskinuli.

Marijana i Nemeš napravili pravu pometnju! Oboje tvrde: Nismo raskinuli, i dalje smo zajedno!



Marijana Čvrljak otkrila: Nemeš i ja nismo zajedno! Kraj velike ljubavi?!
"Nismo prekinuli vezu. Nikola i ja smo i dalje zajedno", najnovija je Marijanina (30) izjava za Story.hr nakon što je domaćim medijima odjeknula priča o njenom i Nemeševom raskidu, i to zahvaljujući izjavi bivše ukućanke Velikog Brata. Dodala je kako su za određene probleme u vezi krive njihove poslovne ambicije, ali da to ne znači da se ne vole i da će lako odustati jedno od drugog.

Nikola Nemešević Nemeš se pokajao: Marijana, volim te i želim decu sa tobom!
Nemeš (25) je, podsetimo, jedan od učesnika predstojećeg plesnog šoua Ples sa zvezdama koji startuje 29. marta na TV Prva, pa će Marijana sa 5-godišnjom ćerkicom Korinom doći u Beograd kako bi bodrila svog dragog. I dok Marijana podržava Nemeševu glumačku i muzičku karijeru, on se raduje što je ona otvorila tatoo studio "Merlinka" u Zagrebu. Ipak, nije mu bilo drago što je Marijanina nesmotrena izjava napravila zbrku pa je za hrvatski Exkluziv Tabloid rekao kako su imali par loših dana pre intervjua i da je Marijana u tom momentu kao i uvek bila surovo iskrena i ne zna da sakrije reakciju.

"Ne, nismo prekinuli! Kako je rekla - uzeli smo pauzu. To je glupo zazvučalo i oboje smo svesni toga", završio je Nikola.

Naposletku, čini se samo da je Marijanina nesmotrena izjava napravila veliku pometnju te da su bivši stanari kuće Velikog Brata uspeli da izglade nesuglasice i da njihova ljubav cveta kao i prvog dana.

Autor: B.B.
Foto: Facebook / Nikola Nemešević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>