Style

Ljubav

Kim Kardašijan posle slikanja za Vog napravila kompletni modni promašaj (Foto+Video)

Kim Kardašijan gostovala je u jednoj emisiji gde se pojavila u vrlo jedinstvenoj haljini, a da sepcifičnost ne znači uvek i stil govore upravo komentari njenih fanova i hejtera koji su ovakvu kombinaciju okarakterisali kao mrežu za ribolov.

Kim Kardašijan posle slikanja za Vog napravila kompletni modni promašaj (Foto+Video)



Svaka haljina ili bilo koji odevni predmet koji Kim Kardašijan odluči da iskoristi svakako postaje tema za razmišljanje i komentarisanje. Kao i svaka osoba u svetu šoubiznisa, i Kim ima svoje fanove, ali i hejtere, no ovog puta njenu haljinu su komentarisali čak i oni koji vole popularnu starletu.



Kim Kardašijan ispunila svoju dugogodišnju želju (Foto)
Kim je gostovala u emisiji "Late Night with Seth Meyers", a pojavila se u haljini kroz koju se sve vidi. Ne samo da su za ovu haljinu rekli da je kao mreža za ribolov, već je i njen veš bio meta kritike. Tako je Kim dobila "komplimente" da nosi "bapske gaće", a govorilo se i o njenim sandalama koje se pertlaju oko zgloba, pa su se "kaiševi urezali u salo".

"Zar nikada neće ukombinovati autfit koji ne otkriva njen veš?", ili "Zašto uopšte nosi brus kad smo se navikli da sve pokaže", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama kada je starletin stajling sa intervjua u pitanju.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>