Svet

Region

Bivše prijateljice ratuju? Madona se raduje razvodu Gvinet Paltrou (Foto)

Iako nekad najbolje prjateljice Madona i Gvinet Paltrou su prekinule svoje prijateljstvo i nikako nisu u dobrim odnosima. To je i potvrdila Madona kada se na vest da se Gvinet razvodi samo nasmejala!

Bivše prijateljice ratuju? Madona se raduje razvodu Gvinet Paltrou (Foto)Madona brzo našla novog dečka, ponovo 29 godina mlađeg (Foto)
Pop pevačica Madona se na vest da se njena bivša najbolja prijateljica Gvinet Paltrou razvodi samo nasmejala, i navodno joj nije nimalo žao zbog muka kroz koje Gvinet trenutno prolazi.

Gvinet Paltrou i Kris Martin se razvode posle 10 godina braka!
Naime, pošto Gvinet nije bila uz svoju drugaricu Madonu dok se 2008. godne razvodila od Gaja Ričija, ovoga puta ni Madoni nije nimalo žao zbog rasturanja braka bivše prijateljice, pogotovu jer je Gvinet uvek glumela savršenu suprugu."Gvinet je uvek pričala kako je savršena žena, i to je Madonu prilično nerviralo", rekao je izvor. "A Gvinet nije bila tu za svoju prijateljicu tokom njenog razvoda od Gaja Ričija, zbog čega se Madona distancirala", dodao je izvor.

Izgleda da je kraljica popa odlučila da vrati istom merom, pa joj je na vest da joj se bivša prijateljica razvodi ostala samo jedna reakcija - smeh!

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Image

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>