Svet

Region

Slavni tenor Andrea Bočeli oženio se po drugi put

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli oženio se po drugi put 21. marta u Livornu svojom dugogodišnjom partnerkom, ujedno i menadžerkom Veronikom Berti iz Ankone.

Slavni tenor Andrea Bočeli oženio se po drugi put



Čuveni tenor, tekstopisac i producent Andrea Bočeli (55) stupio je u brak sa italijanskom biznismenkom, pevačicom i menadžerkom Veronikom Berti sa kojom je u vezi od 2002. godine, kada se rastao od svoje prve supruge Enrike sa kojom ima dva sina. Skromna romantična proslava je posle ceremonijalnog venčanja u Livornu upriličena za uži krug porodice i bliske prijatelje u pevačevoj vili u Forte dei Marmi.

"Moja partnerka i ja smo srećni već deset godina. Činjenica je da moja prva žena i naše dvoje dece žive nekoliko metara od mene, ali to je zbog lakše organizacije i odgovornosti nas kao roditelja. To svakako nije koncept otvorene ljubavne veze. Seks igra važnu ulogu u mom životu, ali kao što sam već rekao, to je mač sa dve oštrice jer se dešava da zbog njega povređujemo ljude oko sebe. Zato sam odlučio da se skrasim", rekao je za B92 Bočeli uoči koncerta 10. maja 2013. godine u Areni.

Autor: B.B.
Foto: Guliver / Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>