Region

Svet

Milan Topalović Topalko: Nikada više ne bih ušao ni u kakav rijaliti šou!

Iako se Milan Topalović Topalko nije dugo pojavljivao u javnosti i medijima, i iako je prošlo dosta vremena od njegovog albuma "Svuci se do gole kože", to nikako ne znači da folk pevač nije ništa novo pripremio za publiku i fanove.

Milan Topalović Topalko: Nikada više ne bih ušao ni u kakav rijaliti šou!



Milan Topalović Topalko: Pobesnim kad vidim ćerku u novinama!
Pojavljivanje Milana Topalovića Topalka u medijima se ovih dana proredilo, ali to nikako ne znači da pevač ne radi vredno, a čime se zapravo ovih dana bavi, i kakvi su mu planovi za budućnost otkrio je i sam Topalko.

"Poslednje što sam radio bila je pesma Dade Glišića „Loši dani dobre devojke", i za nju bi trebalo da uradim i spot, kako bih je malo bolje promovisao. Bila mi je velika čast da radim sa njim jer ipak je on ozbiljan umetnik", rekao je pevač "Alo!".

Milan Topalović Topalko: Na Farmi prikazuju samo neradnike! (Video)
Pored saradnje sa Dadom Glišićem Topalko se sprema i za muzički festival koji sledi.

"Mislim da će Saša Popović i ove godine organizovati Grand festival. Pripremio sam veoma kvalitetnu pesmu za tu priliku. Čuće se. Važno je naglasiti da je pesmu radila ista ekipa kao i prošli put za pesmu „Zavet", kojom sam i pobedio. Nadam se najboljem", rekao je, a na pitanje kako će ubuduće sarađivati, sada kada Grand produkcija nije deo Pinka odgovorio je: "Prvobitno sam potpisao ugovor sa Grand produkcijom, a gde će oni da se emituju, ja se svakako ne pitam".

Na svoju ćerku Helenu je veoma ponosan, a za Dnevno.rs je otkrio da bi ipak voleo kada Helena ne bi krenula očevim stopama: "Moja želja je da uči i da završi nešto što voli da radi, neki anonimni posao. Neka uživa u životu. Ja se trudim da obezbedim da sve ide u tom pravcu".

Iako se na televiziji najviše i pojavljuje pevač je priznao da je ne gleda, i čini se zaboravo da je pobedio u rijalitiju Farma, čime je i postao poznat, nakon što je na "Zvezdama Granda" završio kao vicešampion.

"Sve svoje slobodno vreme razmišljam i kada gledam televiziju, ja ne vidim šta je na televiziji. Totalno sam u svom svetu. Volim da gledam vesti i emisije informativnog karaktera i koje nemaju veze sa takmičenjima i rijalitijima. I, ne, nikada ne bih ušao u ni u kakav rijaliti šou."

Autor: A.K.
Izvro: Alo.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>