Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop na projekciju ljubavne drame ONA (Foto+Video)

Portal Svet Plus u saradnji sa distributerskom kućom Tuck poklanja karte za projekciju filma "Ona", a troje najbržih koji se jave dobiće besplatne ulaznice za današnju projekciju u bioskopu "Tuckwood" koja počinje u 19:50h.

Vodimo vas u bioskop na projekciju ljubavne drame ONA (Foto+Video)



Troje najbržih čitaoca koji svoje ime, prezime i kontakt telefon pošalju na email naše redakcije [email protected] dobiće po dve ulaznice za večerašnju projekciju ove neobične ljubavne drame u režiji Spajka Džonsa, u bioskopu "Tuckwood" sa početkom u 19:50 časova.



Neobična ljubavna priča, smeštena u neposrednu budućnost, govori o usamljenom piscu Teodoru, koji živi od pisanja dirljivih i ličnih pisama za druge, uspostavlja veoma neobičan odnos sa svojim tek kupljenim operativnim sistemom. Nakon sloma dugogodišnje veze počinje da se interesuje za napredni sistem, koji garantuje privatnost svakog pojedinca. Teodor je sa zadovoljstvom poželeo da upozna "Samantu", privlačan ženski glas koji je pronicljiv, osetljiv i neverovatno zabavan. Kako su njihove potrebe i želje počele da rastu, njihovo prijateljstvo počelo je da prerasta u ljubavni odnos.

Pogledajte i trejler filma.



Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>