Region

Svet

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić u paru sa Slađanom Ivanišević?

Plesni šou program Ples sa zvezdama počinje sa emitovanjem u subotu 29. marta na TV Prva, a partnerka Aleksandra Šapića na podijumu biće pevačica i plesni koreograf Slađana Ivanišević.

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić u paru sa Slađanom Ivanišević?



Ples sa zvezdama: Vanesa Šokčić i Nikola Nemešević Nemeš spremni za podijum!
Aleksandar Šapić nastupiće u takmičenju Ples sa zvezdama u paru sa pevačicom Slađanom Ivanišević. Iako nema nikakvog iskustva u plesu,  bivši vaterpolista iako nema iskustvo u plesu uspešno je savladao koreografiju kojom će se predstaviti na otvaranju takmičenja, 29. marta na TV Prva. U tome mu je najviše pomogla upravo Slađa, koja je i instruktorka plesa.

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić spreman da zablista na plesnom podijumu
"Šapić i Slađa treniraju svakog dana. Za razliku od drugih takmičara, on toliko uživa na probama da u sali za vežbanje ostaju sat vremena duže. Ne padaju mu teško zahtevni treninzi, a već je savladao nekoliko plesova" - rekao je izvor blizak produkciji i dodaje:

"Nije mu stalo da pobede jer ima mnogo boljih plesača od njega. Prihvatio je poziv za učešće jer je šou humanitarnog karaktera".

Ples sa zvezdama: Milan Kalinić i Tanja Petrović kao takmičari na plesnom podijumu!
Slađana Ivanišević široj javnosti postala je poznata kao pevačica iako je već ddvadeset godina i reprezentativka Srbije u latino i standardnom plesu. Bila je najmlađi učesnik Svetskog prvenstva u standardnim plesovima u seniorskoj kategoriji, a osvajač je državnih prvenstava u argentinskom tangu. Radi kao trener i koreograf u plesnom klubu "Vojvodina dens“.

Radila je koreografije i scenske nastupe za festivale, spotove i turneje za mnoga poznata imena sa muzičke scene: Dada Topića, Gocu Tržan, Sašu Matića, Katarinu Rašić, grupu Magazin i druge. Muzikom je počela da se bavi kao devojčica, a debitantski album "Pet minuta" objavila je za "Siti rekords“.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Twitter/Aleksandar Sapic, Sladjana Ivanisevic

Viber

Izvor: Svet Plus


>