Region

Svet

Daria Stanojević i Jovana Nikolić prekinule svaki kontakt, manekenka ljuta na venčanu kumu!

Daria Stanojević  i Jovana Nikolić, prekinule su svaki kontakt, a kao razlog se navodi to što manekenka ne želi da se čuje i viđa sa ljudima koji su bliski njenom bivšem suprugu Danijelu Alibabiću.

Daria Stanojević i Jovana Nikolić prekinule svaki kontakt, manekenka ljuta na venčanu kumu!Daria Stanojević se iznervirala: Alibabići, ne mešajte me u vaše probleme!
Daria Stanojević i Jovana Nikolić koje su svoje prijateljstvo započele u rijalitiju Farma, a potom ga i učvrstile kumstvom, prekinule su svaku komunikaciju, jer manekenka ne želi da ima kontakt sa ljudima koji su bliski njenom bivšem suprugu Danijelu Alibabiću.

"Jovana se skoro nikome ne javlja na telefon! Otkad su se Danijel i ona i zvanično razveli, ima kontakt samo sa nekoliko ljudi s kojima se družila i pre Farme. Ona se čak ne čuje ni sa svojom venčanom kumom Dariom. Navodno je ljuta jer je kuma nije podržala kada se razvela, već je ostala u korektnim odnosima sa Danijelom. Mislim da je Daria čak pokušala da je dobije kada se nedavno zvanično razvela od Danijela, ali to je bilo bezuspešno, jer se Jovana nije javljala", rekao je izvor blizak manekenki.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/jovana Nikolic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>