Region

Svet

Miki Đuričić: Verujem da će policajac biti osuđen, dokazaću da nisam nasilnik!

Miki Đuričić koji je priveden na saslušanje nakon fizičkog napada na policajca, izjavio je kako je spreman da odgovara za prekršaj koji je napravio, ali da će na sudu uspeti uz pomoć svedoka da dokaže da nije nasilnik.

Miki Đuričić: Verujem da će policajac biti osuđen, dokazaću da nisam nasilnik!



Mikiju Đuričiću preti zatvorska kazna do tri godine zbog napada na policiju!
Miroslav Miki Đurićić priveden je posle fudbalske utakmice u Kupinovu, gde je tokom meča Radnički - Kupinovo verbalno vređao policajce, a onda po završetku utakmice pokušao i fizički da ih napadne.

"Verujem da će sud doneti ispravnu odluku i osuditi policajca koji je prekršio svoja ovlašćenja i ošamario me. Ja ne bežim od pravde i odgovaraću što sam bez vozačke dozvole upravljao automobilom, ali ću sa pet svedoka dokazati da nisam nasilnik. Celo Kupinovo i Pećinci znaju da je u pitanju nameštaljka iza koje stoji lokalni tajkun kojeg sam bezbroj puta javno prozivao zbog manipulacija svake vrste",  rekao je Miki i dodaje:

"Da sam patosirao policajce, ne bi me pustili iz zatvora. Novine kažu da mi prete godine robije kao da sam Šarić. Psovao sam državu u kojoj dominiraju tajkuni, kao i korumpirane policajce koji su na sreću u manjini, ali nisam nikog udarao. Jedino sam odgurnuo policajca kad me je ošamario, a on sada tvrdi da sam ga ja gurnuo, a onda tek on mene ošamario - kaže Đuričić, i dodaje da ga u pritvoru niko nije maltretirao i da su dežurni policajci sa njim ćaskali i počastili ga sokom", zaključio je Đuričić.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto:Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>