Region

Svet

Nikola Nemešević Nemeš se pokajao: Marijana, volim te i želim decu sa tobom!

Nikola Nemešević Nemeš pokajao se zbog izjave koju je dao o svojoj bivšoj devojci Marijani Čvrljak, pa joj sada putem medija poručuje, kako je još uvek voli i želi decu sa njom.

Nikola Nemešević Nemeš se pokajao: Marijana, volim te i želim decu sa tobom!



Nikola Nemešević Nemeš: Grizla me je savest jer sam bio sa udatom ženom
Pobednica Velikog brata Marijana Čvrljak nedavno je izjavila kako su ona i Nemeš na pauzi, a samo nekoliko dana kasnije i Nikola Nemešević je potvrdio tu informaciju, uz napomenu da ga je grizla savest jer je bio sa udatom ženom.

"Da se izrazim kao Šekspir "Mnogo buke ni oko čega", rekao je Nemeš i dodao: "Ona je, kao i uvek tu bila brutalno iskrena. Mi smo pre tog intervjua imali nekoliko loših dana. Ona takva kakva je, ne zna da sakrije reakciju. Tako da je govorila šta je u tom momentu osećala. Ne, nismo raskinuli. Ono što je ona rekla da smo uzeli pauzu je užasno zazvučalo i mi smo svesni toga", smatra Nemeš.

Beograđanin je napomenuo da prvom sledećom prilikom on ide u Hrvatsku, ili ona dolazi u Srbiju. Međutim, Nemeša je Marijanin intervju iznenadio.

Marijana Čvrljak otkrila: Nemeš i ja nismo zajedno! Kraj velike ljubavi?!
"Ne zameram joj ništa, osim što nije taktična i što ponekad u svojoj iskrenosti pretera i to onda tumači kako ko hoće. Žena kao žena. Sa njima uvek neka drama. To znamo mi muški. Izvinjavam se ženama, ali znamo svi da je tako", kaže Nikola.

Za zbrku oko raskida ipak krivi sebe. "Istina je da sam uzeo na sebe mnogo obaveza, tako da je tu donekle moja kriva što u poslednje vreme ne uspevamo da se organizujemo".

On i Marijana veruju da im se dogodila ljubav kao na filmovima. "Marijana i ja verujemo u našu ljubav. To nije nešto što može da se ugasi tek tako. Možemo da se posvađamo, da se pokrvimo, sto puta, kao i svaki par. Možemo da imamo krizu, što ne znači da se predajemo. Ako se volimo, a volimo se, moramo da se borimo", objašnjava vezu operski pevač.

On se još uvek čudi koliko brzo se sve razvijalo između njega i Marijane dok su bili i rijalitiju. "Ono je bilo nemoguće predpostaviti. Na prvi mah je delovalo sve nerealno. U njoj sam prepoznao nešto što ne može sa strane da se vidi. I sad kad stavim na papir, nemam objašnjenje".

Sa Marijaninim bivšim mužem nikad nije imao probleme jer su, kako kažu, civilizovani ljudi: "Marijana je rekla tata je tata, a mama je mama, a Nikola je Nikola. Korina je prepametno dete, predobro, pretalentovano. Sa Marijanom crta, sa mnom svira, ali je još uvek mrzi da sedi i uči. Tu je na Marijanu", kroz osmeh je ispričao Nemeš. On je rekao da bi voleo da jednog dana ima decu sa Marijanom i da ga njena porodica voli.

Autor: J.B.
Izvor: RTL.hr
Foto: Facebook/Nemes&Marijana

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>