Region

Svet

Seka Aleksić - Brodolom ili pobednički tron? Kraljica i Đus uspešno završili snimanje spota! (Foto)

Kraljica estrade Seka Aleksić završila je snimanje spota i za drugi singl "Brodolom" koji će premijerno biti prikazan 30. aprila. Kao specijalni gost u pesmi pojavljuje se reper Đus, a armiju svojih obožavaoca pevačica je ponovo obradovala najnovijim fotografijama sa seta.

Seka Aleksić - Brodolom ili pobednički tron? Kraljica i Đus uspešno završili snimanje spota! (Foto)



Ekskluzivno: Seka Aleksić - Mamurna! Poslušajte deo nove pesme (Video)
Poznata da pomera granice kako u modnim trendovima tako i u muzičkim, Seka Aleksić voli da sa svojim fanovima, kojih ima širom sveta, podeli sva dešavanja vezana za njenu karijeru. Tako je kraljica folka novim fotografijama sa snimanje spota "Brodolom" dokazala zašto važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda domaće estrade.

Seka Aleksić: Volite i dopustite da budete voljeni. Naše želje nas vode napred, sanjajte i želite! (Foto)
Obučena u usku žutu haljinu koja je isticala njene prirodne obline, poozirala je pred objektivom fotografa i pokazala da se rad sa ličnim trenerom Robertom veoma isplatio, jer je svoju liniju dovela do savršenstva i izgleda bolje nego ikad. Dok svi sa nesptrpljenjem iščekuju premijeru spota, ono što sigurno možemo da potvrdimo je da će pevačica i ovog puta pomeriti granice i postaviti novi domaći zadatak na muzičkoj sceni, kako svojim izgledom tako i spotovima za nove dve pesme, koje po svemu pretenduju da postanu veliki hitovi.



Ekskluzivno! Seka Aleksić priprema dva nova iznenađenja, pogledajte slike sa snimanja spota! (Foto)
Pesmu "Brodolom" uradila je u saradnji sa reperom  Đusom koga smatra veoma talentovanim i duhovitim momkom: "Đus je veoma talentovan i duhovit, pesma mu je legla na jedan. Čim sam čula muški deo, odmah mi je on bio u glavi", rekla je kratko Seka za naš portal.

Spot je urađen u saradnji sa ljudima iz IDJ Videos-a, koji su poznati po kvalitetnom radu i iza sebe imaju pregršt spotava i reklama. Tekst za pesmu napisala je Jelena Trifunović, dok je za muziku bio zadužen Marko Cvetković.

Posle ovakvih fotografija preostaje nam samo da sačekamo 30. april kada će spot za pesmu "Brodolom " biti premijerno prikazan, a ekranizaciju spota za singl "Mamurna" premijerno ćete moći da pogledate u nedelju 30. marta i na Svet Plusu.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>