Region

Svet

Svetlana Aleksić na TV Pink umesto Jovane Joksimović

Svetlana Aleksić, jedno od najlepših zaštitnih lica RTS-a, ovih će se dana pridružiti velikoj porodici ružičaste televizije. Voditeljka će već u petak zameniti Jovanu Joksimović u Jutarnjem programu, ponekad i Minju Miletić vikendom, a imaćemo priliku da je gledamo i samostalno.

Svetlana Aleksić na TV Pink umesto Jovane JoksimovićŠarmantna Svetlana Aleksić je 2010. godine diplomirala engleski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu. Matična kuća joj je RTS, a sada je član informativne redakcije televizije Pink i gledaćemo je već od petka tri puta nedeljno pod okvirom ružičaste TV, samostalno u Jutarnjem programu ili u društvu sa Srđanom Predojevićem i Vladimirom Stanojevićem. Svetlana će zameniti Jovanu Joksimović koja je na porodiljskom do septembra, kao i Minju Miletić - odnedavno novo lice nove informativne televizije N1.

U RTS je, piše Svet, došla je putem zabavnog šoua "Evropsko lice", a bila je angažovana u Jutarnjem programu nacionalne televizije, zabavnoj emisiji "RTS karavan", "Bingo" itd.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>