Svet

Region

Možete li zamisliti šta je malena Nort Vest uradila svom tati na snimanju?! (Foto+Video)

Ćerkica Kanje Vesta i Kim Kardašijan je pokazala da neke stvari ne mogu biti isplanirane, barem kad su deca u pitanju. Naime, ona se na fotografisanju za naslovnicu Voga popiškila na svog tatu Kanjea.

 Možete li zamisliti šta je malena Nort Vest uradila svom tati na snimanju?! (Foto+Video)



Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je konačno dobila čast da se pojavi na naslovnoj strani Voga, ali taj trenutak joj je malo pokvarila ćerkica Nort Vest, jer se u sred snimanja popškila na svog tatu Kanjea, dok su pozirali za porodičnu fotgrafiju.



"Tokom snimanja, Nort se popiškila na Kanjea tokom snimanja. On je pokušao da mi kaže, ali nisam ga razumela. Na kraju sam morala da ustanem i počistim sve", rekla je Kim u šou "Late Night with Seth Meyers".



Takođe je dodala da je htela da sakrije vest o naslovnici od prijatelja: "Trudili smo se da sakrijemo od svih tu vest, znala je samo moja mama, jer smo koristili delove kuće za fotografisanje, a za ostale je bila top tajna".



"Nisam znala da ćemo biti na naslovnoj stranici, mislila sam da ćemo biti samo u Vogu kao članak. Vrlo sam počastvovana, jer sam ja kao prva rijaliti zvezda, Kanje prvi reper sa naslovnice", ponosno je rekla Kardašijanova.






Autor: A.K.
Foto: Instagram/Kanye West

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>