Svet

Region

Gvinet Paltrou i Kris Martin se razvode posle 10 godina braka!

Glumica Gvinet Paltrou i Kris Martin odlučili su da posle 10 godina braka stave tačku na ovu romansu. Do odluke o rastavi je došlo zajedničkim dogovorom, a glumica je vest objavila na svom blogu gde je napisala da je slomljenog srca ipak odlučila da se razvede.

Gvinet Paltrou i Kris Martin se razvode posle 10 godina braka!



Gvinet Paltrou reklamira neispitanu antiejdž kremu? (Video)
Iako se frontmen grupe "Coldplay" i Oskarovka Gvinet Paltrou još uvek vole, probleme koji su već dugo prisutni nisu uspeli da reše i očigledan rasplet događaja bio je razvod i rastajanje. "Više od godinu dana radili smo na problemima u našem braku, bili smo malo zajedno, malo odvojeni. Hteli smo da vidimo da li se stvari između nas mogu popraviti i rešiti, ali smo na kraju shvatili da će svako krenuti svojim putem uprkos tome što se i dalje volimo", objasnila je Gvinet Paltrou i dodala:

"Uvek ćemo biti porodica, i sad smo veoma bliski, pre svega jer smo roditelji dvoje predivne dece pa vas molim da poštujete njihovu i našu privatnost i u ovim teškim trenucima. Trudili smo se celog života da našu privatnost čuvamo za sebe i nadamo se će i sada ostati tako", napisala je Gvinet na svom blogu.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>