Region

Svet

Bijelo dugme ponovo na okupu? Dugmići slave 40. rođendan na Ušću

Dogovor Gorana Bregovića i menadžera Rake Marića je da Bijelo dugme opet bude na okupu i to na turneji na kojoj bi proslavili 40. rođendan. Njih dvojica već uveliko prave planove za turneju legendarnog benda.

Bijelo dugme ponovo na okupu? Dugmići slave 40. rođendan na Ušću



Legendarno Bijelo dugme će opet svirati zajedno! Okupljanje uveliko dogovaraju Goran Bregović i menadžer Raka Marić, a prvi koncert je dogovoren za Ušće, na 40. rođendan ovog kultnog benda, posle koga sledi i turneja po zemljama regiona.

"Bregović i ja načelno smo se dogovorili oko koncerata! Dobro bi bilo da se svi okupe i proslave 40. rođendan, i tako još jednom spojimo staru i novu generaciju koje vole njihovu muziku. Ovog puta u Beogradu pravićemo koncert na Ušću, a zatim krećemo na turneju po regionu, i to u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Pogorici i Skoplju. To smo načelno dogovorili", rekao je Marić za „Alo!“.

Mladen Vojičić Tifa, jedan od pevača grupe je takođe imao svoje mišljenje o ponovnom skupu "Dugmića".

"Gde ima dima, ima i vatre, ali ja još uvek to neću da potvrdim. Svojevremeno je bila privilegija svirati i pevati za „Bijelo dugme“, zato danas moramo da imamo povod da se ponovo pojavimo zajedno. Priznajem da su mi podeljene emocije, voleo bih i da bude i da ne bude koncerta. Ako ga bude, onda mi je želja da se neke stvari urade kako treba, da ovoga puta produkcija bude dovedena u red. Nažalost, prošlom lošem trenutku, kada je tehnika zakazala, nismo mi kumovali, barem ja nisam. Tada sam transparentno zamerio Raki, mada možda nije on bio glavni krivac", kaže Tifa, koji trenutno boravi u Beogradu zbog koncerta, koji će sutra održati u klubu „Kasina“.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>