Region

Svet

Dejanu Živković upozoravaju: Sledi joj pakao od Stanije i Soraje!?

Dejana Živković gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića gde se govorilo o fotografijama koje svakodnevno postavlja na društvenim mrežama, ali i o prostoru koji dobija u medijima.

Dejanu Živković upozoravaju: Sledi joj pakao od Stanije i Soraje!?



Dejana Živković zavodi i potpuno obučena, oskudnu garderobu zamenila pućenjem (Foto)
Ognjen Amidžić se u jednom trenutku našalio sa Dejanom Živković i pitao je: "Da li bi pristala da se slikaš obučena za neki magazin?", na šta se ona samo nasmejala i rekla mu da postavi sledeće pitanje. Tada je Ognjen pitao Dejanu da li Staniju i Soraju smatra svojom konkurencijom: "Ne, mi se bavimo potpuno različitim poslom. Nema razloga da ih gledam kao konkurenciju", odgovorila je manekenka koja se nedavno pojavila i u spotu Saše Kovačevića.

Dejana Živković: Trpim nepravdu zbog veze sa Vladimirom Stojkovićem!
"Plašim se da trenutno dobijaš više prostora u medijima o Stanije i Soraje i to može da izazove ozbiljan sukob. Njih dve bi mogle da se naljute i ako se udruže, čeka te pakao!", komentarisao je Ognjen manekenku i njeno svakodnevno pojavljivanje na portalima. Inače, Dejana se nije ustručava da kaže kako svakodnevno mora da objavi bar po jednu fotografiju, a kako posle toga često vidi "smešne naslove" o sebi na portalima, gde joj je Ognjen objasnio da ništa drugo i ne može da očekuje kada se slika u vešu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook Dejana Dea Zivkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>