Region

Svet

Novak Đoković još jednom pokazao kako biti čovek! Poklonio poen Tomiju Robredu (Video)

Novak Đoković svakako je čovek koji širom planete pokazuje kako bi pravi čovek trebalo da se ponaša, a njegov džentlmenski potez prilikom meča sa Tomijom Robredom ostaće domaći zadatak svim velikim teniserima.

Novak Đoković još jednom pokazao kako biti čovek! Poklonio poen Tomiju Robredu (Video)



Novak Đoković posetio Gugl i igrao tenis s Gugl naočarima: Neverovatno iskustvo!
Nole se plasirao među osam najboljih pobedom od 6:3, 7:5, ali je trijumf našeg najboljeg tenisera ostao u senci njegovog džentlmenskog poteza u drugom setu. Malo koji sportista bi uradio ono što je drugi teniser sveta učinio, pošto je u najdužem gemu meča, pri rezultatu 1:1 u drugom setu kada je bilo nerešeno u "đusu", ispravio grešku sudije i poklonio potez protivniku.
 
Sudija je rekao aut posle udarca Robreda, on je zatražio čelendž koji je pokazao da je bila dobra lopta, pa je poen trebalo da se ponovi, ali ga je Novak prepustio Špancu, i to za prednost.
 
Na krajnji rezultat i pobedu Đokovića se ovaj potez nije odrazio, ali je pokazao da mu je fer-plej često ispred uspeha i učinio nešto slično kao fudbaler Verdera Aron Hunt, koji je tražio od sudije da poništi penal, jer faula nad njim nije bilo.
 
Novakov džentlmenski potez možete pogledati kada ovaj video snimak "premotate" na tri minuta i 18 sekundi.



Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija/ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>