Svet

Region

Spider-man i Sat za našu planetu ujedinili snage. Gašenje svetla na sat vremena održaće se i u Srbiji (Video)

Događaj gašenja svetla na sat vremena, kao deo globalnog pokreta protiv klimatskih promena, održaće se i kod nas, odnosno na Trgu republike u Beogradu, kao i na Trgu slobode u Novom Sadu i na niškom keju.

Spider-man i Sat za našu planetu ujedinili snage. Gašenje svetla na sat vremena održaće se i u Srbiji (Video)Spider-man i Sat za našu planetu ujedinili snage. Gašenje svetla na sat vremena održaće se i u Srbiji (Video)
Zvaničan događaj biće obeležen u subotu, 29. marta od 20:30h do 21:30h na Trgu republike u Beogradu, na Trgu slobode u Novom Sadu i na keju u Nišu. Sa ciljem da inspiriše pojedince, da iskoriste svoju moć i postanu superheroji svojoj planeti, Spider-Man je postao prvi superheroj ambasador globalnog pokreta Sat za našu planetu, koja je u organizaciji Svetskog fonda za prirodu.

"Ponosan sam što je Spider-Man prvi superheroj ambasador pokreta Sat za našu planet, zato što nosi poruku da svi možemo biti superheroji kada shvatimo da su volja i snaga sve što imamo", rekao je glumac Endru Garfild, koji igra lik Spider-Mana u predstojećem filmu. "Sat za našu planetu je pokret koji ima ogroman uticaj širom sveta i zamislite šta sve možemo da uradimo ove godine uz pomoć Spider-Mana."Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>