Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran spašava još jedan život, Zinar donosi neočekivanu odluku kako bi ostao na čelu plemena (Foto)

Esma odlazi kod Zinar age kako bi se oprostila sa njim i moli ga da joj dozvoli da njeno dete nosi Džihanovo prezime. Iako joj baš i neodgovara što će Esma roditi Džihanovo dete, Umu se ne protivi toj odluci, jer smatra da je reč age najvažnija.

Serija Sila večeras: Boran spašava još jedan život, Zinar donosi neočekivanu odluku kako bi ostao na čelu plemena  (Foto)



Serija Sila večeras: Zinar na mukama, mora da saopšti Dilaveru surovu odluku plemena! (Foto)
Sila od Narin saznaje da je Šehim uspeo da vrati novac Ahmet agi i da mu je dozvoljeno da se venča sa svojom devojkom. Zinar od svojih ljudi saznaje da Boran nije umešan u ranjavanje Dilavera i zbog toga mu postaje mnogo lakše. Ahmet aga govori Dilaveru da nema nikakvih olakšica u tome što mu je tata postao vođa plemena i ubeđuje ga kako su se Boran i Zinar dogovorili da obanu pleme, jer je njegov nećak istrajan u nameri da sagradi školu.

Serija Sila večeras: Boranu se oduzima titula age, vođa plemena postaje Zinar (Foto)
Boran i Sila konačno uživaju u zajedničkim trenutcima i razgovaraju o izgradnji škole. Oboje su srećni što sve ide po planu. Dilaver seljacima naređuje da bojkotuju izgradnju škole i zabranjuje im da se pojavljuju na poslu. Plemensko veće sumnja da će Zinar biti istrajan u svojim namerama i da će uspeti da izvrši naređenja koja su već trebala da budu sprovedena.



Boran dolazi do škole i zatiče prazno gradilište, od Hasana saznaje da je Zinar naredio radnicima da ne dolaze na posao. Besan odlazi kod strica kako bi razjasnio stvari. Zinar ga pred plemenom upozorava da prelazi granice koje su mu dozvoljene.

Sila od Firuza saznaje da je Zinar zabranio izgradnju škole i po prvi put se ne slaže u odluci svoga brata. Iako je pleme zabranilo izgradnju, celo selo je došlo kako bi Boranu i Sili pomogli da ostvare svoj plan. Zinar donosi odluku koju mora da saopšti svom bratu.

Zinar aga odlazi kod Firuza i saopštava mu da je odlučio da njegova porodica bude izbačena iz plemena... Da li će ovakva odluka poremetiti odnose između dva brata?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>