Svet

Region

Dadilja godine - Saznajte šta sve može žena koja čuva princa Džordža

Nova dadilja princa Džordža, čije ime su tek skoro princ Vilijam i Kejt Midlton otkrili, Maria Teresa Turion Buralo nije obična dadilja, ona je morala da prođe kroz obuku vrednu nekoliko hiljada dolara pre nego što su je zaposlili.

Dadilja godine - Saznajte šta sve može žena koja čuva princa Džordža



Princ Vilijam i Kejt Midlton otkrili ime nove dadilje sa kojom su oduševljeni
Maria je dobila posao čuvanja malog princa nakon što je prethodna dadilja, koja se brinula o princu Vilijamu, otišla u penziju. Izbor za novu dadilju je bio veoma striktan i strog, i samo oni sa najboljim besprekornim dosijeom su mogli proći. To Marii nije predstavljalo problem.

Princ Vilijam demantovao da je Kejt Midlton trudna: Jedno dete nam je sasvim dovoljno!
Špankinja Maria Teresa je diplomirala na Univerzitetu Norland u Batu na jugozapadu Engleske, koji je inače prestižna škola za dadilje. Njeni prijatelji kažu za nju da nije odlučila da postane dadilja sina Kejt Midlton i princa Viljama sigurno bi postala časna sestra, jer kako navode, vodi veoma puritanski život, ali da je iznad svega dobra osoba.

Kejt Midlton i princ Vilijam u potrazi za novom dadiljom
Njen moto je da dete nikad nije zaslužilo batine i da ga ne treba udarati, ali u druge svrhe Maria poznaje više borilačkih veština, naročito tekvondo, što bi otmičare trebalo da stavi u pripravnost.

Obučena je da vozi pod punom brzinom u blio kojim vremenskim uslovima, kao i da izbegne napadača sa dečjim kolicima koja besprekorno kontroliše, što je verovatno konkuriše za dadilju godine!

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>