Region

Svet

Ilma Karahmet nije prebolela izbacivanje iz X Factor Adria: Još uvek sam ljuta na Eminu Jahović!

Ilma Karahmet , koja je u finalu X Factora Adria došla da podrži svoje prijatelje u Kombank Areni, još uvek nije prebolela izbacivanje iz takmičenja, a za svoju eliminaciju i dalje krivi Eminu Jahović na koju je još uvek ljuta.

Ilma Karahmet nije prebolela izbacivanje iz X Factor Adria: Još uvek sam ljuta na Eminu Jahović!



Emina Jahović nakon finala X Factor Adria progovorila o odnosu sa Ilmom Karahmet: Samo sam radila svoj posao!
Prisustvo Ilme Karahmet tokom superfinala takmičenja X Factor iznenadilo je mnoge, a mlada pevačica iz Kiseljaka iskoristila je priliku da se po prvi put obrati javno medijima i demantuje pisanja kako je klela Eminu Jahović, dodajući da taj status na Fejsbuku nije ona napisala, već njen prijatelj koji joj održava stranicu.

Finale X Factor Adria: Emina Jahović se već izjasnila? Maide, ti si x faktor!
"To nisam uradila ja, već moj prijatelj koji je držao moj profil na Fejsbuk. Nisam imala snage da uđem na Fejsbuk odmah sutradan, bila sam mnogo žalosna i razočarana kada se sve to pisalo. Mnogi prijatelji su me zvali i pitali da li sam normalna da to pišem. Odmah sam ušla na Fejsbuk i videla da je taj status ima mnogo lajkova, ali morala sam da ga ukonim. Onda su pljuvali po meni. Shvatila sam da sam pogrešila, ali se nisam osvrtala na takve komentare", rekla je Ilma, koja još uvek Emini Jahović nije oprostila glas koji je eliminisao iz takmičenja.

"Nisam se videla Eminom jer je ona stalno na relaciji Beograd-Istanbul. Njoj je jasna situacija, zna da ja to nisam pisala. Međutim, ja sam veoma ljuta i razočarana zbog toga što je ona presudila da idem kući a na samom početku je rekla da sam ja potrebna ovom šouu. Ali nisam svoj obraz stavila na pod već sam digla sebe i na taj način nisam sa osećanjima pala".

Autor: J.B.
Izvor: Story.rs
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>