Svet

Region

Bred Pit slomljen, Ađelina Džoli obnavlja saradnju sa bivšom ljubavi?

Američka glumica Anđelina Džoli očajnički pokušava da obnovi saradnju sa glumcem Džaredom Letom, i to svom suprugu Bredu Pitu iza leđa, koji je, pošto je saznao vest, postao prilično očajan i ljubomoran.

Bred Pit slomljen, Ađelina Džoli obnavlja saradnju sa bivšom ljubavi?Anđelina Džoli na mukama zbog knjige Dženifer Aniston?
Glumica Anđelina Džoli je možda jedna od lošijih izbora za vezu. Ona baš i nema najlepšu istoriju što se vernosti u vezi tiče, a to šuškanja su se pojačala od kad pokušava da dogovori novu saradnju sa Džaredom Letom, sa kojim je navodno bila u kratkoj vezi.

Zbog nje je Anđelina Džoli poludela od ljubomore: Bred Pit tajno zaljubljen u Lupitu Najongo? (Foto)
"Neki Anđini prijatelji misle da je ona samo sa Bredom jer ju je Džared odbio", naveo je izvor blizak glumici. "Bred zna da je Anđelina bila zaljubljena u Džareda, zato je slomljen od kad je čuo da ona planira još jednu saradnju sa Letom, koji ima reputaciju pravog zavodnika".

"To mu otvara stare rane. Prilično je ljubomoran", završio je izvor.

Anđelina i Džarerd su se prvi put sreli 1999. godne na snimanju filma "Girl, Interrupted", za koji je glumica dobila Oskara. Kasnije se zaljubila u Leta na snimanju "Alexander", gde je navodno i njihova veza počela.

Autor: A.K.
Foto: Ilustracija/Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>