Svet

Region

Sećate li se preslatkog Drezika iz Nestašnih godina? Danas ga ne biste prepoznali! (Video)

Generacijama su sve devojčice bile zaljubljene u Drezika, zvezdu australijske serije "Nestašne godine". Nakon završetka serije niko ga nije viđao u medijima, sve do povratka na veliko platno.

Sećate li se preslatkog Drezika iz Nestašnih godina? Danas ga ne biste prepoznali! (Video)Svako ko je pogledao film "300 Rise of an Empire" je sigurno primetio glumca Kalana Malveja, ali vrlo verovatno da ga nije prepoznao, iako je jedna od glavnih uloga pripadala baš njemu. Visoki glumac, zvezda nezaboravne serije, je 2003. godine imao nesreću.

Nisu godine uticale na transfomaciju već, nažalost, strašna nesreća koju je glumac doživeo. On je preživeo saobraćajnu nesreću, gde je skoro sat vremena bio zarobljen u vozilu, dok nisu uspeli da ga izbave iz smrvljenog vozila. Sedamnaest titanijumskih ploča mu je ubačenu u lobanju, da bi popravile frakture, i kao posledica glumac i dalje ne vidi na jedno oko.

I nakon svega on se vratio svojoj prvoj ljubavi - glumi, i to jednom od glavnih uloga u filmu "300 Rise of an Empire".Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>