Region

Svet

Daniel Kajmakoski o budućim planovima: Prvo želim da proslavim pobedu u Makedoniji

Pobednik X Factor Adria, Daniel Kajmakoski, omiljen je u čitavom regionu još od prve audicije na kojoj je zadivio i žiri i gledaoce svojim spontanim i savršenim nastupom, poput pravog muzičkog profesionalca. Ima puno planova i obaveza, ali prvo će proslaviti pobedu sa svojim Makedoncima.

Daniel Kajmakoski o budućim planovima: Prvo želim da proslavim pobedu u Makedoniji



Daniel Kajmakoski pobednik X Factor Adria - pogledajte sve njegove nastupe iz finalne večeri (Video)
Ne samo da je Daniel apsolutni pobednik prvog regionalnog muzičkog šoua X Factor Adria, već je ovaj šarmantni Makedonac po mišljenju svih neko ko je od prve audicije imao traženi "x faktor" i sasvim zasluženo dospeo na sam vrh. Nesumnjivo je da je opčinio ceo region, a pored selidbe u Beograd, 29-godišnjeg Daniela Kajmakoskog u narednom periodu čeka puno obaveza.

Pobednik X Factora Adria Daniel Kajmakoski: Verovao sam da mogu da pobedim, svako je imao podjednake šanse! (Foto)
Iako još uvek ne zna sa kim će tačno sarađivati, ovaj iskreni momak kaže kako već ima dosta ponuda uključujući i svog mentora Željka Joksimovića, ali i ostale sudije iz prve sezone: Eminu, Kristinu i Kikija. U planu mu je da veliku pobedu koju je posvetio majci prvo proslavi sa svojim Makedoncima, a potom sledi i dogovaranje oko toga hoće li u narednom periodu objaviti album ili singl. Ipak, pre svega toga, već sredinom maja, Daniel će sa Kikijem Lesendrićem krenuti put Amerike i Kanade kao gost na njegovoj velikoj turneji.

Nema sumnje da je Daniel već omiljen na našim, ali i van granica naših prostora, pa verujemo da će i u budućnosti izazivati pravo oduševljenje kako je to činio i tokom kompletnog trajanja X Factora.

Autor: B.B.
Foto: Luka Pilipović / X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>