Region

Svet

Mikiju Đuričiću preti zatvorska kazna do tri godine zbog napada na policiju!

Miki Đuričić koji je u nedelju priveden, a samo dan kasnije i pušten iz pritvora zbog napada na policajca, mogao bi da dobije zatvorsku kaznu i do tri godine ukoliko sud utvrdi njegovu krivicu.

Mikiju Đuričiću preti zatvorska kazna do tri godine zbog napada na policiju!



Miki Đuričić nakon saslušanja pušten iz pritvora
Miki Đurčić fizički je napao policajca koji je pokušao da ga legitimiše, a sada mu preti zatvorska kazna i do tri godine. Takođe, pčelaru iz Kupinova će se suditi i za jedan od najtežih saobraćajnih prekršaja, a to je vožnja automobila bez položenog vozačkog ispita.

Incident se dogodio u nedelju po podne, kad je Miki otišao sa stadiona u Kupinovu, gde je prethodno vređao policajce koji su obezbeđivali utakmicu.

Miki Đuričić priveden posle fudbalske utakmice! Pokušao da zgazi policajce!
"Saobraćajci su zaustavili „opel astru“ koju je Miki vozio. On je pobesneo i počeo je da se dere. Otvorio je vrata, iako po zakonu ne sme da izlazi iz auta dok mu policija ne kaže suprotno. Počeo je da vređa policajca, koji je u odnosu na njega sićušan. Krenuo je prema njemu i psovao ga: "Sad ću da ti je...m majku!",  rekao je izvor i dodao da je Miki potom udario policajca:

"Zbog toga se Miki sad brani da je policajac udario njega, ali to nije tačno. Nakon prvog udarca, usledio je još jedan, a policajac je pao na asfalt", zaključuje izvor.

Nakon incidenta koji se dogodio, policajca i Mikija su odmah pregledali lekari, a celo Kupinovo priča o tome kako je Đuričić poznat po prekoj naravi: "Moja ćerka je bila na toj utakmici i kaže da je Miki sve vreme vređao policiju. Koristio je vulgarne reči i psovke, koje nisu primerene. Bahato se ponašao i bio je vrlo nepristojan. Sve vreme ih je izazivao ", kaže jedna od Mikijevih komšinica, dok ostali meštani Kupinova čvrsto veruju u njegovu nevinost i da će to uspeti da dokaže i na sudu:

"Miki je dobar i pošten dečko. Temperamentan je, ne da na sebe i voli da isteruje pravdu. Jedan od policajaca je prvi lupio Mikiju šamar. On se samo branio, što je i normalno. Ne da čovek na sebe", rekao je jedan od meštana.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Miroslav Miki Djuricic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>