Region

Svet

Mateja Kežman nije mogao da se razvede jer je nestala struja u sudu!

Mateja Kežman juče je trebalo i zvanično da se razvede od svoje supruge Emilije, ali je pojavljivanje pred sudijom odloženo jer je nestalo struje u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Mateja Kežman nije mogao da se razvede jer je nestala struja u sudu!



Mateja Kežman pokazao velikodušnost: Kupio stan porodici sa šestoro dece
Juče je bilo zakazano poslednje ročište brakorazvodne parnice  između Emilije i Mateje Kežmana, ali je zbog nestanka struje u Prvom opštinskom sudu, suđenje odloženo. Sada je trebalo i zvanično da potpišu papire i postanu slobodni ljudi ali ih je tehnički problem u tome omeo. Još nije poznato za kada će novo ročište biti zakazano.

Emilija i Mateja imaju troje dece. Bili su u braku 11 godina. Kad se u javnosti saznalo za njihov razlaz, počele su da se pojavljuju i priče o navodnim neverstvima poznatog fudbalera, ali je Emilija sve to demantovala.

Takođe, puno se nagađalo oko visine alimentacije koju Kežman plaća. Prema nekim pisanjima, navodno za izdržavanje dece izdvaja mesečno 2.500 evra, a nakon razlaza ostavio je ženi stan i lokal. Međutim, njih dvoje nikada nisu javno komentarisali finansijski deo svog razvoda.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Mateja Kezman

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>