Region

Svet

Finale X Factor Adria: Ovo niste mogli da vidite u prenosu uživo (Foto)

U finalu X Factora Adria koje je sinoć emitovano na televiziji Pink, postoje situacije koje niste bili u mogućnosti da vidite u prenosu uživo. Popularno muzičko takmičenje obeležili su mnogi detalji, od pobednika Daniela Kajmakoskog do nastupa ostalih takmičara, kao i stvari koje su se dešavale iza scene.

Finale X Factor Adria: Ovo niste mogli da vidite u prenosu uživo (Foto)



Daniel Kajmakoski pobednik X Factor Adria: Prvi put nisam razočarao svoje roditelje!
Nekoliko sati pre početka X Factor Adria, superfinalisti su se spremali za svoje nastupe. Daniel, Doktori, Maid, Tamara i Lukijan smenjavli su se na tonskim probama, a nakon završetka odlazili u svlačionicu.

Šetkajući hodnicima Arene, priznali su da imaju pozitivnu tremu i svi do jednog su se složili da jedva čekaju da počnu sa nastupima. Među njima svakako je bio najveseliji i najopušteniji Maid koji  je stalno bio nasmejan, slikao se sa fanovima, a u jednom trenutku posetio je prostoriju gde su se nalazili novinari. "Pozdrav za kolege",  rekao je Maid novinarima, kojima je čak i zapevao jednu pesmu na makedonskom jeziku.



Maid je završio takmičenje osvojivši treće mesto, a nakon eliminacije bio je raspoložen i komunikativan pa je na svoj šarm uspeo i da zaradi poljubac od obožavateljke.



Daniela, Lukijana, Tamaru, Maida i Doktore došli su da podrže njihove kolege koje su ranije ispale iz X Factora. Fifi Janevski i Haris Ćato su deo finala posmatrali iz  prostorije za novinare uz sok, pivo i pljeskavice.



Tamara Milanović koja je bila promenljivog raspoloženja u pojedinim trenucima je izgledala zabrinuto i veoma umorno.



Svoje zlatne trenutke imao je i žiri, a budući da se takmičenje odužilo, Kristina je odlučila i da nešto pojede.

Kako je  u Areni postajalo sve toplije, Željko Joksimović je odlučio da obriše čelo i popije malo vode pre nego što počene samo finale.



Najsvetliji momenat iza scene imao je i pobednik prestižnog takmičenja Daniel Kajmakoski, koji je svoju pobedu proslavio i na konferenciji za medije, a fotografima je pozirao sa makedonskom zastavom.



Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Marko Todorovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>