Region

Svet

Daniel Kajmakoski pobednik X Factor Adria: Prvi put nisam razočarao svoje roditelje!

Daniel Kajmakoski, pobednik X Factor Adria nakon završenog takmičenja ističe da je presrećan zbog trijumfa i dodaje da po prvi put nije razočarao svoje roditelje jer je uspeo da istraje u ostvarenju svojih snova, od kojih je često odustajao.

Daniel Kajmakoski pobednik X Factor Adria: Prvi put nisam razočarao svoje roditelje!



 Finale X Factor Adria obeležili tehnički problemi i izostanak svetskih zvezda! (Foto)
Daniel Kajmakoski je sinoć pobedom potvrdio svoju ulogu favorita u takmičenju X Factor , a veliki uspeh proslavio je u Kombank areni zajedno sa svojim prijateljima i porodicom. Pobednik prestižnog takmičenja, kroz suze  je rekao da je ovo izuzetno veliki uspeh za njega i da smatra da nije razočarao svoje roditelje, jer po prvi put nije odustao od svojih snova.

Daniel Kajmakoski pobednik X Factor Adria - pogledajte sve njegove nastupe iz finalne večeri (Video)
"Previše puta sam odustajao od svojih snova, i pratio me je osećaj da na svakom koraku  sve više razočaravam svoje roditelje. Međutim, ovo je moja nagrada da mi se sve isplatilo.", rekao je Daniel, koji je pre nekoliko godina napustio muzičku školu, jer su ga profesori u njoj smatrali ne talentovanim za muziku.

Daniel Kajmakoski pobednik je prvog regionalnog muzičkog takmičenja X Factor, drugo mesto pripalo je Tamari Milanović, dok se na trećem mestu našao Maid Haćimović.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Luka Pilipovic/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>