Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Signali često znaju da prevare. Ali, ukoliko vam ON pokaže ovo, ne puštajte ga!

Nekim je ženama teško da prepoznaju onog pravog. Signale često ne umemo da pročitamo pa se često nađemo u zabludi. Čak i posle nekoliko meseci nismo sigurni na čemu smo i da li je baš on pravi muškarac za kojeg se treba boriti. Ne brinite!

Signali često znaju da prevare. Ali, ukoliko vam ON pokaže ovo, ne puštajte ga!Evo nekoliko saveta, odnosno znakova koji će vam pokazati da je vašem muškarcu stalo i da jasno zna šta znači zajednički život pa je zato od velike važnosti da ga zadržite.

Obratite pažnju na to da li vas sluša

Način na koji vas vaš dragi sluša jako je bitan. Postavite sebi sledeća pitanja koja će vam pomoći da uočite vrednost muškarca kog imate pored sebe. Da li me pažljivo i iskreno sluša dok mu saopštavam važne stvari? Luta li njegov pogled do TV-a za vreme našeg razgovora? Njegovi postupci tokom razgovora otkrivaju puno stvari o njemu. Onaj pravi će vas uvek slušati i poklanjati vam maksimalnu pažnju.

Pita vas za savet

Ako traži vaš savet kada se nađe u nekoj teškoj situaciji, pokazuje da vas ceni i da uvažava vaše mišljenje. On smatra da ste pametna i snalažljiva žena. Shavtite to kao veliki kompliment.

Pokazuje da je ponosan na vas

Kada muškarac kritikuje sve vaše ideje i ono sve što postignete u životu, znači da vas ne ceni dovoljno i da nema istu viziju za budućnost kao i vi. Ali ako pored sebe imate onog koji se raduje i hvali vašim uspesima, vredan je i ostanka pored vas. Cenite to što i on ceni vas jer muškarcima je teško da se nose sa ženinim profesionalnim napredovanjem.

Pokazuje da ima razumevanja za vas

Uvek se trudi da sagleda stvari i iz vaše perspektive. To znači da ima iskrenu želju da vas podrži i smiri u teškim trenucima kada histerišete i plačete.

Delima vam pokazuje koliko mu značite

Mnogim muškarcima je teško da izraze svoje emocije rečima, pa vam zato svoja osećanja pokazuju sitnim stvarima koje rade za vas. Napravio vam je večeru, nasmejao vas je kada ste bile neraspoložene, gledao vaš omiljeni film iako stvarno ne voli taj žanr ili učinio bilo koju drugu sitnicu za vas... Znajte da to treba ceniti jer je baš to način da vam kaže koliko mu značite i koliko vas voli.

Brine o vama

Da li za svog dragog možete reći da je poput anđela? On je taj koji vas neguje dok ste bolesne, brine o vašoj zdravoj ishrani, insistira da odete na masažu zbog bola koji osećate u leđima. Znajte, iskreno mu je stalo do vas.

Autor: B.B.
Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>