Region

Svet

Ceca Ražnatović ispunila želju bolesnoj Selmi: Jedva sam čekala ovaj emotivan susret (Video)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je od Selme na društvenoj mreži Tviter dobila video u kome je izjavila da joj je životna želja da upozna pevačicu, a Ceca joj je i ispunila obećanje i njih dve su se upoznale posle koncerta u Ljubljani.

Ceca Ražnatović ispunila želju bolesnoj Selmi: Jedva sam čekala ovaj emotivan susret (Video)



Ceca Ražnatović osvojila Ljubljanu: Sjajna atmosfera i odlična publika! (Foto+Video)
Nakon spektakularnog koncerta u Ljubljani folk zvezda Ceca Ražnatović je ispunila životnu želju devojci Selmi, koja joj je putem Tvitera uputila video gde je izrazila želju da upozna ovu folk zvezdu. Cecin i Selmin ganuo je sve prisutne, a video poruka devojke koja boluje od paralize je potresla je mnoge.

Ceca Ražnatović održala spektakularan koncert u Ljubljani (Foto)
Selma je na Tviteru objavila svoju veoma potresnu priču, a pevačica je, pošto je priča stigla do nje, izrazila želju da se upoznaju. Folk zvezda je još tada obezbedila prevoz za devojku da bi došla u Beograd i prisustvovala koncertu. I iako se nisu tada upoznale Ceca je organizovala još jedan susret nakon koncerta u Ljubljani.

Isprva nije verovala šta se događa i nakon velikog zagrljaja Selmi je pevačica dala majicu sa porukom: "Mojoj Selmi, s ljubavlju. Ceca", pa su zatim slikale zajedno, gde je bila oduševljena jer će konačno imati fotografiju sa svojim idolom. Čitavo vreme je blistala od sreće i zasigurno će ovaj događaj pamtiti do kraja života.



Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>