Style

Ljubav

Ana Grubin u finalu X Factor Adria poput svetske zvezde - stajling za 10! (Foto)

U finalnoj večeri šoua X Factor Adria voditeljka Ana Grubin izgledala je zanosno u dve prelepe kreacije Darka Kostića, a na društvenim mrežama je tokom čitavog prenosa glavna tema bio njen stajling, zbog kog je pobrala sve komplimente.

Ana Grubin u finalu X Factor Adria poput svetske zvezde - stajling za 10! (Foto)



Pobednik X Factor Adria je Daniel Kajmakoski! (Video)
Voditeljka poslednjeg "lajva" u Kombank Areni gde je za apsolutnog pobednika prvog regionalnog X Factora izabran sjajni Daniel Kajmakoski, zablistala je na sceni u dve odevne kombinacije modnog kreatora Darka Kostića, a čini se da javnost nije mogla da se odluči u kojoj je bolje izgledala.

Svetski trendi look, uz dozu elegancije i profesionalno usklađenu večernju šminku, Ani Grubin je odlično pristajao pa je svoju dečačku frizuru sjajno uklopila sa elegantnom srebrnom haljinom i na kraju belim kombinezonom optočenim kristalima, a sve to uz odgovarajući nakit, poput najmodernijih svetskih zvezda.



Ana Grubin u X Factoru Adria iznenađenje za sve! Pokazala je više nego što treba? (Foto)
Mnogi su se sinoć složili da su ovo bile Anine najlepše odevne kombinacije tokom čitavog serijala X Factor Adria, a da se voditeljka odlično osećala u svojoj koži svedočila je i njena samouverenost na impozantnoj sceni prve sezone najpopularnijeg muzičkog šoua na planeti.




Autor: B.B.
Foto: Instagram/Ana Mihajlovski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>