Region

Svet

Daniel Kajmakoski pobednik X Factor Adria - pogledajte sve njegove nastupe iz finalne večeri (Video)

Daniel Kajmakoski izabran je za pobednika X Factora Adria, a tokom finalne večeri i devetog lajva izašao je na binu i zapevao čak četiri puta, a na kraju kada je i trijumfovao još jednom je otpevao pesmu sa početka.

Daniel Kajmakoski pobednik X Factor Adria - pogledajte sve njegove nastupe iz finalne večeri (Video)



Pobednik X Factor Adria je Daniel Kajmakoski! (Video)
Naime, Daniel Kajmakoski je u prvom predstavljanju publici tokom finalne večeri takmičenja X Factor Adria prvo izašao na scenu i zapevao "Sex on Fire". Na ekranima u pozadini videla se šipka za striptiz, a Daniel je svojom energijom doprineo da se na sceni oseti seksipil. Kasnije je i Kristina Kovač prokomentarisala da joj se jako dopalo kako je Kajmakoski naglašavao deo kada peva "Sex on fire...".



Pobednik X Factora Adria Daniel Kajmakoski: Verovao sam da mogu da pobedim, svako je imao podjednake šanse! (Foto)
Kada je prvi krug završen i svih petoro finalista je predstavilo svoje pesme, došlo je vreme da dvoje ispadnu, a to su bili Doktori i Lukijan Ivanović. Preostalo troje finalista, Maid Hećimović, Tamara Milanović i kasnije pobednik Daniel Kajmakoski otpevali su po još jednu pesmu pred punom Kombank Arenom u kojoj se održavalo finale, a za ovu priliku Daniel je pripremio "Angels" Robija Vilijamsa.



U drugom ispadanju Maid Hećimović napustio je finale, a tada su Tamara Milanović i Daniel ostali kao poslednji finalisti. Zadatak je bio da otpevaju po još dve pesme, pa je prvo zapevao Daniel i to "The hardest thing".



Obzriom da se na kraju pevalo po dve pesme, za poslednje predstavljanje publici Daniel Kajmakoski odabrao je pesmu koja ga je proslavila, a isti slučaj bio je i sa Tamarom. Ova ideja produkcije je pozdravljena pozitivnim komentarima, pa je na sceni Kombank Arene pobednik X Factora izveo pesmu "Red" Daniela Merriweathera.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>