Region

Svet

PREMIJERA: Severina - Alcatraz! Novi spot i pesma nežna i snažna, kao žena! (Foto+Video)

Severinina pesma "Alcatraz" konačno je objavljena u kombinaciji sa novim spotom u kome je hrvatska pevačica prikazana kao zavodljiva ali i krhka žena koja, a njen stajling istakao je njen savršene noge.

PREMIJERA: Severina - Alcatraz! Novi spot i pesma nežna i snažna, kao žena! (Foto+Video)



Severina otkrila kako joj izgleda dan posle operacije
U pitanju je balada "Alcatraz" za koju je uz objavljeni spot na Fejsbuku Severina napisala: "Ova pesma je kao žena, emotivna, ali snažna i govori o beskonačnoj ljubavi. Alcatraz, kao kazna, ali i kao spas, jedna je od onih pesama gde će me publika nadglasati. Uživate u novoj pesmi i spotu". Inače, Severina je najavila spot i fotografijama sa snimanja na kojima nosi crni triko koji savršeno ističe njene noge po kojima je sve prepoznatljivija. Fotografije pogledajte u galeriji.


Foto: Danijel Galić

Severina štake ukrasila Svarovski kristalima (Foto)
Pesma "Alcatraz" je prvi singl sa Severininog 13. studijskog albuma, kao reditelj ovaj spot potpisuje Viktor Drago, muziku i tekst radio je Miloš Roganović, a pri aranžmanu su mu se priključili Filip Miletić i Dušan Alagić. Uz ovakvu podršku i ekipu, očekivano je da pesma "Alcatraz" bude veliki hit. "To je prekrasna pesma o ženi koja ne želi odustati od svoje ljubavi, koja se za nju do kraja bori čak i kad je to na njenu štetu. Severina je to iznela onako kako retko ko ume i siguran sam da će njena emocija dirnuti mnoge", kaže autor Miloš Roganović.

Režiser spota Viktor Drago kaže da spot odiše "otuđenjem i samoćom". "Severina kao glamurozna heroina daje emociju žene zatvorene u vlastitim mislima i emocijama bez mogućnosti komunikacije s spoljnim svetom."

Kao što kaže i sama Severina, uživajte u novoj pesmi i spotu, koji premijerno možete pogledati i na našem portalu.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>