Region

Svet

X Factor Adria finale na Tviteru: Željko Vasić - Ko je radio zvuk? Neću ga zvati da mi radi koncert! (Foto)

Finale X Factora Adria sinoć je završeno, a za pobednika je izabran Daniel Kajmakoski. No, iako je to bio primarni cilj takmičenja, sve sem pobednika je zakazalo, a na Tviteru je glavna tema bio tonac i način na koji će biti kažnjen.

X Factor Adria finale na Tviteru: Željko Vasić - Ko je radio zvuk? Neću ga zvati da mi radi koncert! (Foto)



Premijera: Marija Šerifović - Ja volim svoj greh! Poslušajte novu pesmu! (Video)
Naime, Marija Šerifović najavila je tehničke probleme i pre samog početka finala X Factor Adria, odnosno odmah posle probe: "Kako Bog da! Večiti tehnički problemi", a usledio je još jedan tvit koji je objavila nakon premijerno izvedene pesme "Moj Greh".


Pobednik X Factora Adria Daniel Kajmakoski: Verovao sam da mogu da pobedim, svako je imao podjednake šanse! (Foto)
Međutim, s obzirom da je ozvučenje nekoliko puta zakazalo, matrice se nisu uklapale, a monitoring je bio toliko loš da je zvučalo kao da ga ni nema, većina poznatih se na Tviteru osvrnula upravo na tonca i ove tehničke probleme.


Finale X Factor Adria: Zbrka sa glasovima! Pomešani brojevi za Tamaru i Maida!
Nakon što se Željko Vasić osvrnuo na to da je zvuk bio loš, oglasio se i Ogi Radivojević koji je napisao: "Koliko li košta ta beterija za bežični mikrofon?", obzirom da je Armin imao problema tokom nastupa Doktora i da njegov mikrofon nije dobro radio, a i kasnije je prekidao.


Posle najavljene Rijane, bilo je komentara i na račun gostiju. Odnosno, umesto svetskih zvezda koje su bile najavljene za finalno veče među gostima su bile Tijana Dapčević, Marija Šerifović koja je premijerno izvela pesmu, a onda i berlinski sastav "Madlick" za koji niko do sada nije čuo.


I Ivan Petrović koji je i sam bio učesnik sličnog takmičenja morao je da prokomentariše dešavanja u Areni, a bilo je i zanimljivih tvitova kao na primer tvit Kaje Ostojić koja je prokomentarisala celokupnu situaciju


Mnogo šala otišlo je na račun Ilme Karahmet i njenu "kletvu", posebno kada je Kiki Lesendrić izašao na binu, a onda i on ostao bez matrice i njegova pesma je jednostavno prekinuta. S obzirom na veliki broj tehničkih problema i manjak publike, Aleksandar Jovanović osudio je lokaciju za održavanje finala.


Ipak, iako su se svi tvitovi većinom odnosili na osuđivanje produkcije i televizije "Pink", bilo je mnogo onih koji su u poslednjim trenucima podržavali svoje favorite, a najviše pohvala od strane poznatih otišlo je Danielu koji je i pobedio, ali i trećeplasiranom Maidu Hećimoviću.

Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>