Region

Svet

Ceca Ražnatović osvojila Ljubljanu: Sjajna atmosfera i odlična publika! (Foto+Video)

Svetlana Ceca Ražnatović nije najpopularnija pevačica samo u Srbiji već i mnogo šire, a to dokazuje i njen poslednji nastup u Sloveniji, gde je u Ljubljani potpuno oduševila publiku, onu koja je imala sreće da nabavi karte za njene koncerte.

Ceca Ražnatović osvojila Ljubljanu: Sjajna atmosfera i odlična publika! (Foto+Video)Ceca Ražnatović održala spektakularan koncert u Ljubljani (Foto)
Naime, Ceca Ražnatović održala je dva koncerta u Ljubljani za oko 10.000 posetilaca, a u punoj hali "Gospodarsko razstavišče" gde je pevačica nastupala bilo je fenomenalno. Publika je zajedno sa Cecom u glas pevala njene neprevaziđene hitove, a između pesama ju je pozdravljala aplauzom i uzvicima.

Sem što je publika otišla zadovoljna sa njenih koncerata i pevačica je na Tviteru objavila da je sve prošlo onako kako je i želela: "Ovako je bilo sinoć, a sada odbrojavamo do večerašnjeg koncerta. Sjajna atmosfera i odlična publika u Ljubljani", napisala je Ceca pre drugog nastupa.

Ceca nije skrivala oduševljenje zbog publike koja je voli, a kako bi ih nagradila izula se još jednom na sceni i svu svoju energiju usmerila ka masi koja joj je aplaudirala.Autor: M.P.
Foto: Twitter/Ceca Raznatovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>