Region

Svet

Finale X Factor Adria: Daniel, Maid i Tamara se predstavili još jedom pesmom. Ko sledeći ispada? (Foto)

Nakon što su u finalu X Factora Adria ispali Doktori i Lukijan Ivanović, preostalo troje finalista otpevalo je po još jednu pesmu i svako od njih je na svoj način ponovo fascinirao žiri i publiku.

Finale X Factor Adria: Daniel, Maid i Tamara se predstavili još jedom pesmom. Ko sledeći ispada? (Foto)



Finale X Factor Adria: Zbrka sa glasovima! Pomešani brojevi za Tamaru i Maida!
Daniel Kajmakoski otpevao je pesmu Robija Vilijamsa "Angels", a Kristina Kovač je rekla da je on jedini pravi pobednik X Factora Adria i da se nada kako neće gledati drugačiji ishod na kraju finalne emisije. Daniel je bio oduševljen komentarima, obzirom da je i ostatak žirija pohvalio njegov stil i njegov nastup. 



Posle Daniela, u drugom krugu zapevao je Maid Hećimović. U skladu sa svim dosadašnjim nastupima, usledila je još jedna balada "Da je tuga sneg", koju je Maid hteo da otpeva i u prethodnim lajvovima. Još jednom je Hećimović izneo emocije na scenu, a i svojim prodornim glasom ponovo je dirnuo žiri.

"Osim što si čovek drama i što si novi ozbiljan pevač, ja to što ti radiš ne bih slušala, ali to ne osporava da si fenomenalan pevač", rekla je Kristina.



Usledio je nastup Tamara Milanović koja se ovog puta odlučila za Negativ i pesmu "Ja bih te sanjala". Željko Joksimović predložio je Tamari da se odmah po završetku X Factora spakuje i ode u neku inostranu državu gde će graditi karijeru. Emina i Kristina nisu preterano detaljisale, ali nije bilo zamerki na Tamarino pevanje.

Nakon sva tri nastupa, uslediće ispadanje, a ko sledeći napušta X Factor Adria pratite na našem portalu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>